Nebunie totală: Camera Deputaților a respins tacit ordonața migrației politice

Nebunie totală: Camera Deputaților a respins tacit ordonața migrației politice

ParlamentCamera Deputaţilor a adoptat tacit, miercuri, o propunere legislativă de respingere a Ordonanţei de urgenţă 55/2014 care permite ca aleşii locali să-şi aleagă un partid timp de 45 de zile, fără să-şi piardă mandatul.

Propunerea legislativă a fost iniţiată de deputatul PPDD Tudor Ciuhodaru şi prevede că se respinge această Ordonanţă, iar primarii care au optat pentru derogările Ordoanţei să-şi piardă mandatul şi să fie înlocuiţi.

Proiectul a fost adoptat tacit deoarece termnul constituţional pentru dezbatere şi vot final de 12 noiembrie a fost depăşit. Camera Deputaţilor este prima Cameră sesizată, Senatul este decizională cu această propunere legislativă.

Practic, la Brașov riscă să-și piardă fucnțiile o serie de nume sonore: viceprimarul Adrian Atomei și consilierul local Radu Pușcariu (ex-PNL, independent acum, militant al Partidului Liberal Reformator), viceprimarul Adina Durbacă și consilierul local Daniela Mateescu, consilierii județeni Ionel Fliundra și Ovidiu Lupu (ex-PPDD, PDL, PNL) sau primarii din Crizbav și Sâmbăta, care au trecut de la PDL la PSD.

Alte articole:   Spălarea picioarelor ucenicilor, Cina cea de Taină, Rugăciunea din Grădina Ghetsimani și Vinderea Domnului, prăznuite în Joia Mare

Acum, este foarte interesant de vâzut ce vor face senatorii, din ambele tabere: Ponta zicea că PSD trebuie să învețe din lecția înfrângerii și ar trebui să respingă legea, iar oamenii lui Iohannis au condamnat cu tărie această ordonanță… cel puțin înainte de a se ajunge în această situație!

CITEȘTE ȘI: N.V. Popa: Legea migrației politice aduce „restaurația roșie, de tip Ponta”

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate