BOMBĂ! Melinda Țuțuianu dezvăluie totul! Cum a fabricat USR dosarul de șantaj al fostului primar George Scripcaru?

BOMBĂ! Melinda Țuțuianu dezvăluie totul! Cum a fabricat USR dosarul de șantaj al fostului primar George Scripcaru?

Newsbv.ro vă prezintă, în exclusivitate, informații desprinse parcă din filmele de acțiune americane. În emisiunea „Culisele Zilei”, Melinda Țuțuianu, omul de afaceri care i-a fost trup și suflet lui Allen Coliban în campania electorală de acum 4 ani, dezvăluie cum a fost pusa la cale, de către USR, înscenarea șantajului fostului edil, George Scripcaru, și a fostului director al RATBV, George Cornea. 

Aflați ce persoane importante din conducerea USR Brașov, au fabricat plângerea și dosarul deschis de DNA împotriva celor două persoane amintite.

Procesul a fost pierdut de procurorii anticorupție, sentința fiind definitivă. Amănunte AICI!  Potrivit magistraților de la Curtea de Apel,  „fapta nu este prevazuta de legea penala”.

Astfel, adevărul a ieșit la suprafață, iar denunțul ticluit de reprezentanții USR s-a dovedit a fi doar o manevră electorală regizată în perioada electorală de acum 4 ani.

Alte articole:   În primele trei luni ale lui 2024, numărul faptelor penale în domeniul violenţei domestice a crescut cu 2,4% faţă de primele trei luni ale anului trecut

Întregul film al acestei acțiuni și cum a fost pusă la cale întreaga poveste, EXCLUSIV, în emsiunea de mai jos:

Dacă apreciezi știrea, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Noutăți RAPID și pe canalul de Whatsapp și Telegram !

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate