LIVE Conferința gratuită antidrog – P.A.S. Protejează, anticipează, salvează, la Brașov

LIVE Conferința gratuită antidrog – P.A.S. Protejează, anticipează, salvează, la Brașov

Ești părinte? Ești implicat în educația și dezvoltarea preadolescenților sau adolescenților? Te îngrijorează posibilitatea ca drogurile să intre în viața copilului tău sau a celor pe care îi educi sau te confrunți deja cu această provocare și ai nevoie de susținere și informații?

Participă la Conferința gratuită antidrog – P.A.S. Protejează, Anticipează, Salvează.  evenimenutl va avea loc în data de 18 mai 2024, 16:00-19:00, Reduta Brașov, și va fi transmis LIVE pe pagina de Facebook a newsbv.ro.

Invitații de excepție vor aborda acest subiect dificil – consumul de droguri și prevenția acestuia – din perspective multiple:

  • Impactul drogurilor asupra creierului – Acad. prof. dr. Alexandru Vlad Ciurea
  • Semne ale dependenței și consumului. Strategii psihoeducaționale de prevenție și intervenție – Conf. univ. dr. psiholog Otilia Todor
  • Perspectiva duhovnicească, cum ne apropiem de copiii noștri pentru a preveni consumul de droguri: Preot dr. Tudor Sicoe și Preot dr. Sebastian Pârvu
  • Sportul și prevenția – Nicu Dascălu – Campion Mondial și antrenor
  • Perspectiva tinerilor – Cosmin Mex Nedelea – Cel mai rapid patinator din România
Alte articole:   Percheziții în județul Brașov, într-un dosar ce vizează obținerea ilegală de fonduri (VIDEO)

Participarea este gratuită!

Dacă apreciezi știrea, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Noutăți RAPID și pe canalul de Telegram: Abonați-vă AICI

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate