N.V. Popa: Legea migrației politice aduce „restaurația roșie, de tip Ponta”

N.V. Popa: Legea migrației politice aduce „restaurația roșie, de tip Ponta”

nicolae vlad popaSenatorul PDL Nicoale Vlad Popa a anunțat astăzi că s-a amânat în Guvern adoptarea Legii privind permisivitatea migrației politice și crede că ar fi bine să se schimbe textul Constituției și ar trebui interzisă migrația politică și la nivel parlamentar, însă nu crede că PSD se va opri și nu va promova acest act normativ.

Senatorul PDL  spune că acestă lege este o „restaurație roșie, tip Ponta”și are ca scop „refacerea unor majorități în consiliile locale și județene și șantajarea directă a mii de primari, care se face simplu, prin nealocarea de fonduri sau cu promisiuni de alocare de fonduri dacă trec la partidul lui Ponta!”.

Potrivit lui N.V. Popa, acest lucru duce la o „piață liberă”, unde moralitatea nu mai are nicio valoare și mulți dintre aleși vor fi șantajați sau cumpărați să treacă la PSD, iar explicația este faptul că PSD simte că pierde alegerile prezidențiale.

Alte articole:   Comșa îi aduce pe Marius Moga, Smiley, DOC, What's Up vin la Braşov să prezinte tinerilor modele de succes
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate

0 Shares
Share via
Copy link
Powered by Social Snap