Nereguli descoperite de polițiști, într-o localitate din Brașov

Nereguli descoperite de polițiști, într-o localitate din Brașov

În baza unui plan de acțiune al I.P.J. Brașov, Secția 1 Poliție Rurală Feldioara în colaborare cu Serviciul de Investigare a Criminalității Economice Brașov, Serviciul Rutier Brașov și Serviciul de Acțiuni Speciale Brașov, au organizat și desfășurat o acțiune care a vizat respectarea normelor devcirculaţie rutieră și verificarea în trafic a mijloacelor auto care transportă animale vii, depistarea persoanelor care încalcă legislaţia în domeniul silvic, precum și combaterea activităților ilegale comise la unitățile de alimentație publică.

Acțiunea a avut loc la unitățile comerciale, localurile de alimentație publică și locurile pretabile comiterii de fapte antisociale de pe raza localității Budila, județul Brașov.

Pe linie economico-financiară și gestiune, polițiștii au efectuat 2 verificări, iar ca urmare a neregulilor constatate, au aplicat o sancțiune contravențională prevăzută de O.U.G. nr. 28/1999, în valoare totală de 10.000 lei.
Totodată, a fost confiscată suma de aproximativ 900 lei, reprezentând bani rezultați din vânzarea de produse alimentare, care nu au fost fiscalizați pe casa de marcat.
Polițiștii rutieri și de ordine publică, au verificat un număr de 68 autoturisme, au legitimat 72 persoane și au aplicat 15 sancțiuni contravenționale în valoare de aproximativ 10.000 lei, la O.U.G. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice.
În cadrul acțiunii, polițiștii au constatat o infracțiune la regimul rutier și au reținut 3 certificate de înmatriculare și 4 seturi de plăcuțe de înmatriculare, potrivit I.P.J. Brașov.

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate