„Bizon” primarul, „bizoni” și acoliții. Sebastian Lupu, șoferul primarului mincinos și oamenii lui Coliban la clubul Corona (Ionuț Necula și Alexandru Dedu)

„Bizon” primarul, „bizoni” și acoliții. Sebastian Lupu, șoferul primarului mincinos și oamenii lui Coliban la clubul Corona (Ionuț Necula și Alexandru Dedu)

Brașovenii ne-au tot semnalat tupeul și nerespectarea legii de care se fac vinovați șoferii care îți parchează autoturismele în parcarea și zona Sălii Sporturilor și Bazinului Olimpic din Brașov. Poliția Locală parcă lipsește cu desăvârșire în zona Garii!

Despre haosul instaurat de primarul Coliban și actuala administrație locală în privința parcărilor publice din municipiul Brașov și contractul cu societatea P&P am relatat în nenumărate rânduri.

Un cetățean ne-a sesizat o situație petrecută marți, 28 martie, în jurul orei 14:20. După câteva cercetări, am descoperit nesimțiții. Ei au fost useristul Sebastian Liviu Lupu, șoferul primarului mincinos și Ionuț Necula, directorul impus de Coliban la clubul Corona.

Alte articole:   Mariana Tîrcă: Primarul George Scripcaru a susținut școala de handbal a Brașovului

Aceștia și-au parcat mașinile, un Audi alb, cu numărul de înmatriculare BV 72 LUP și o Skoda roșie, cu numărul BV 11 ULR exact pe una dintre cele două benzi de circulație ale străduței dintre Sala Sporturilor și terenurile de tenis, „bretea” care face legătura între Bulevardul Gării și Poștă.

Vreme bună au blocat cele două autoturisme banda de circulație, cei doi șoferi neluând în seamă indicatoarele de „Oprire interzisă”, trasate atât pe suprafața carosabilă, cât și montate pe stâlpii din zonă.

Încălcarea legii – un modus operandi pentru gașca lui Coliban

Că încălcarea legii rutiere de către oamenii primarului userist Allen Coliban este un mod de a fi o demonstrează și mașinile parcate joi, 30 martie, ora 11:10, fix în același loc, pe prima bandă de circulație, de (acum) recidivistul Ionuț Necula, dar și de coordonatorul activității sportive de la CSM Corona Brașov, Alexandru Dedu.

Alte articole:   Scripcaru: „Am trăit să o văd și pe asta: Godină alergând după mine prin cartiere”

De unde să știe indivizii, care nu au nicio legătură cu Brașovul, că pe acolo intră, spre Poștă, camioanele cu corespondența brașovenilor și că ei, prin parcările alandala pe care le fac blochează accesul către curtea operatorului național de servicii poștale și de curierat!?

Așteptăm măsurile care se impun și o reacție oficială din partea Poliției Locale Brașov pentru această care nu există de azi, de ieri în acea zonă a orașului nostru!

P.S. De fapt, să nu uităm, exemplul cu se parchează încălcând legea a fost dat de însuși primul gospodar de pe Facebook al Brașovului, Allen Coliban, care și-a parcat mașina de serviciu pe o trecere de pietoni…

Alte articole:   Primăria Brașov, bună de plată! 40.000 de lei daune după ce o brașoveancă și-a rupt piciorul într-o groapă!
Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate