blog-logo

Binomul Coliban – Dedu, dezmăț pe banii publici la Corona. 8 milioane de euro pentru obiective derizorii!

Binomul Coliban – Dedu, dezmăț pe banii publici la Corona. 8 milioane de euro pentru obiective derizorii!

Primarul mincinos Allen Coliban dă startul la dezmățul pe bani publici la CSM Corona, clubul sportiv aflat în subordinea Consiliului Local Brașov: deschidere de 8 milioane de euro la început de an. Pe parcurs mai plusează!

Peste 38 de milioane de lei au cerut atârnicii de la București și prelungirea Ionuț Necula (director interimar la Corona) pentru gruparea sportivă ce vrea să reprezinte Brașovul. Din cele 42 de milioane de lei cerute în ședința de analiză a bugetului, Alexandru Dedu, șomerul resuscitat de Coliban, și compania au mai „tuns” 4 milioane de lei. Milioane care, bineînțeles, vor fi recâștigate la rectificarea din cursul anului. O să vedem ce spun consilierii aleși să reprezinte interesele brașovenilor?

Mai ales că sume importante se duc pentru echipe care nu au treabă cu Brașovul, cum este cea de baschet masculin. În timp ce brașovenii care practică baschetul sunt scoși de administrația Coliban din sălile de sport, pentru care plătesc chirie din banii părinților, pentru a face loc celor de la Corona.

Buget de 2 milioane euro la hochei!

Secția vedetă este cea de hochei pe gheață. 9.600.000 de lei este bugetul-record al secției păstorite de „Menajerul” Arpad Mihaly, din care 8.272.000 de lei sunt alocați echipei de seniori. Echipă care, fapt nemaiîntâlnit în istoria Coronei, are în componență nu mai puțin de 10 jucători străini.

O bătaie de joc la adresa copiilor și juniorilor din Brașov crescuți la această secție și a brașovenilor, în general, adică cei care plătesc acest desfrâu pe bani publici! Și care sunt obiectivele acestei secții? Câștigarea uneia dintre competițiile la care participă (Cupa României, Campionatul Național, Erste Liga).

Adică un singur obiectiv pentru trei competiții – noaptea minții, nu altceva. Nimic despre creșterea și promovarea tinerilor hocheiști la formația de seniori și la loturile naționale ale României, nimic despre dezvoltarea secției, nimic despre rentabilitatea acestei secții, nici vorbă despre obiective de imagine și promovare. În câteva cuvinte: băieții deștepți „greblează” banii fraierilor (= brașovenilor)!

Cum i-a mințit Allen Coliban pe brașoveni

Cealaltă mare consumatoare de bani este secția de handbal. Peste 8.600.000 de lei sunt ceruți pentru această secție, din care 6.590.000 de lei revin echipei de senioare, adică undeva la peste 1.300.000 de euro.

O comparație, pentru a vă da seama de nesimțirea ce colcăie la Corona. Rapid București, campioana României, care are un parcurs de sucees și în Liga Campionilor, are un buget de aproximativ 2,5 milioane de euro, iar echipa Brașovului, care se chinuie de 2 ani să promoveze în Liga Națională după scandalul de dopaj, se lăfăie pe 1.300.000 de euro.

Cum e cu „managementul competent și responsabil” pe care îl invocai în „Brașovul sportiv” din campania electorală, mincinosule Coliban?

Dacă va fi sau nu aprobată această propunere nesimțită de buget, vom vedea în ședința de azi a Consiliului Local. Este un subiect care, fără doar și poate, va genera multe discuții și reacții.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.