blog-logo

EXCLUSIV Sentință definitivă: Primăria a pierdut procesul cu P&P. Contractul a fost reziliat ilegal

EXCLUSIV Sentință definitivă: Primăria a pierdut procesul cu P&P. Contractul a fost reziliat ilegal

Avocata de casă adusă pe bani grei la Brașov de către primarul USR Allen Coliban a reuit performanța să piardă procesul cu P&P, în fața unui avocat plătit incomparabil mai puțin.

Dar, avocata lui Coliban este agreată de USR, așa că prețul nu mai contează. Chiar și Curtea de Conturi Brașov a constat nereguli la modul cum COliban a angajat servicii juridice, dar ce mai contează.

Însă, prostul plătește. În cazul de față, fiecare dintre locuitorii Brașovului. Cât este prejudiciul adus de incompetența managerială a lui Coliban? Vedeți în articolul de mai jos:

977.921 de lei suma pe care Municipiul Brașov o va plăti pentru inițiativa domnui primar de a rezilia contractul câștigat de către P&P. Această soluție vine să reconfirme faptul, că oportunitatea unui proiect al municipalității nu poate fi discutată și cu atât mai mult votată cât timp acel proiect nu este legal, iar instanțele de judecată sesizate de cei prejudiciați ar putea constata acest lucru. Presiunile făcute în sensul de a vota oportunitatea unui proiect se dovedesc la fel toxice și în final inoportune”, a declarat consilierul local Pamela Diaconu.

Solutia pe scurt:

„Respinge recursul declarat de recurentul Municipiul Braşov împotriva încheierii de şedinţă din data de 19.11.2021 şi a sentinţei civile nr.634/09.09.2022, pronunţate de Tribunalul Covasna – secţia civilă, pe care le menţine. Definitivă. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor de către grefa instanţei, în condiţiile art.396 alin.(2) din Codul de procedură civilă, azi data de 2 februarie 2023”.

În acest context, ne întrebăm, retoric, la fel ca mincinosul patentat Allen Coliban: HOȚIE sau PROSTIE?

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Festivalul Greciei la AFI Brașov, în weekend. Programul complet

Leave a Reply

Your email address will not be published.