Radu Paul (PNL) cere sprijin pentru echipa de volei a CSU

Consilierul local PNL Radu Paul a solicitat conducerii Primăriei Brașov să analizeze în regim de urgență și să acorde sprijin echipei de volei CSU Brașov, care a ajuns pe prima scenă sportivă a țării.

„Brasovul are 3 echipe care ne reprezinta la nivel national in primele ligi: hochei, baschet si volei. Eu ii vad pe acesti sportivi ca pe niste ambasadori ai orasului si consider ca avem datoria sa ii sprijinim cu tot ce putem. Dintre acestea, echipa de volei este nou promovata si au bugetul extrem de limitat. Am rugamintea sa le aprobati sa se antreneze gratuit in Sala Sporturilor si sa desfasoare acolo competitiile organizate la Brasov. Vin cu aceasta rugaminte pentru ca acesti oameni fac sport de performanta, iar antrenamentele lor trebuie sa se desfasoare conform graficului, altfel vor avea rezultate slabe. De aceea au nevoie de acest ajutor de… ieri!”, a precizat Radu Paul în interpelarea făcută în plenul ședinței Consiliului Local Brașov.

În această vară, după un campionat întrerupt de pandemia de coronavirus, care a adus apoi noi probleme de ordin financiar în sport, Federația Română de Volei a anunțat echipele din Divizia B că mai există un loc în primul eșalon, oficialii CSU Brașov acceptând acest loc.

„Suntem o echipă de amatori, toți bpieții lucrează ziua iar seara vin la antrenamente. Vreau să spun că acești băieți merită toată admirația pentru efortul pe care îl fac! Obiectivul pe care ni l-am propus este menținerea în prima divizie. Știm că ne va fi greu, dar sperăm, prin implicarea unor sponsori sau a autorităților locale, să putem face face câteva transferuri pentru a ne îndeplini obiectivul. 

Așteptam cât mai mulți oameni de sport să vină alături și să susțină această echipă de volei, deoarece acest sport este unul de tradiție în Brașov și ar fi păcat acum, când a revenit după 16 ani, să nu avem continuitate și să îl ducem acolo unde altădată ne băteam de la egal la egal cu marile forțe din țară. Probabil suntem una dintre cele mai vechi echipe ale Brașovului, ar fi păcat să ne zbatem în zadar în acest sezon”, a declarat Iulian Stoian, manager al echipei, în urmă cu câteva luni.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate