Peste 3 milioane de lei pentru Centru Comunitar Integrat la Codlea

Peste 3 milioane de lei pentru Centru Comunitar Integrat la Codlea

Peste 3 milioane lei primește municipiul Codlea, din fonduri europene, pentru crearea și dotarea unui Centru Comunitar Integrat.

Ministrul Dezvoltării, Cseke Attila, a semnat, joi, trei noi contracte de finanțare, în valoare de peste cinci milioane de lei pentru infrastructura socio-medicală și promovarea spiritului antreprenorial.

Unul dintre contracte vizează crearea și dotarea unui Centru Comunitar Integrat în municipiul Codlea, județul Brașov.

„Cseke Attila, ministrul dezvoltării, lucrărilor publice și administrației, a semnat 3 noi contracte de finanțare, în valoare totală nerambursabilă de 5.025.600,63 de lei, prin Programul Operațional Regional (POR) 2014-2020, coordonat de Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației”, potrivit unui comunicat de presă.

Dintre acestea, un proiect, în valoare de 3.259.529 lei, are ca obiectiv crearea și dotarea unui centru comunitar integrat, inclusiv dezvoltarea și dotarea infrastructurii de sănătate a acestuia, în municipiul Codlea.

Alte articole:   VIDEO Peste 80 de percheziţii în toată ţara, pe linia combaterii infracţiunilor economico-financiare

Alte două proiecte au ca obiectiv creșterea competitivității unor firme, prin dezvoltarea activității și achiziția de echipamente moderne.

Servicii medicale și de pregătire profesională, la Centrul din Codlea

Centrul Comunitar Integrat din Codlea va oferi servicii medicale și de pregătire de personal calificat pentru a derula măsuri de recrutare, consiliere, formare, mediere și plasare pe piața muncii, structurate coerent într-un spațiu medical dotat corespunzător.

Acesta va cuprinde spațiile: cabinet medical cu sala de tratament, spațiu de mediere sanitară, cabinet de tratament pentru probleme de mobilitate, recuperare medicala, cabinet psihologie, cabinet stomatologic și spații conexe, inclusiv un corp separat C3 ce va adaposti o sala de cursuri + spatii conexe pentru desfasurarea procesului de instruire de personal calificat medical (pentru a derula măsuri de recrutare, consiliere, formare, mediere și plasare pe piața muncii).

Alte articole:   Ziua Copilului, sărbătorită la Ghimbav şi la Herghelia Sâmbăta de Jos

Te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Noutăți RAPID și pe canalul de Telegram: Abonați-vă AICI

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate