Percheziții la Ghimbav: Primarul Toma Dorel, reținut pentru 24 de ore

Percheziții la Ghimbav: Primarul Toma Dorel, reținut pentru 24 de ore

18.50 Surse judiciare au dezvăluit că soțul contabilei Primăriei a fost eliberat și lăsat să meargă acasă. În schimb, aceleaşi surse, au dezvăluit pentru newsbv.ro că primarul Toma Dorel a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat judecătorilor cu propunerea de arestare preventivă.

16.00 Percheziţiile procurorilor DNA la Primăria Ghimbav continuă. Oamenii legii au luat la puricat biroul primarului, iar acum pe cel al contabilei. Mai mult, percheziţiii au avut loc şi acasă la contabilă, iar de acolo nu au plecat cu „mâna goală”, ci cu soţul contabilei, încătuşat, conform unor martori, fiind dus la audieri sau chiar reţinut.

Mai mult, anchetatorii au solictat şi înregistrările de supraveghere. Se pare că este vorba despre afacerile Primăriei cu firme conduse de etnici rromi, iar ieri prin Ghimbav alerga de colo-colo o distinsă femeie de afaceri care are contracte cu administraţia locală din Ghimbav.

Alte articole:   S-a stins o îndrăgită profesoară din Brașov. A predat șaguniștilor

Posibilul prejudiciu din dosar fiind de 18 milioane de lei. Surse judiciare mai susţin că procurorii anticorupţie ar verifica, de asemenea, şi posibile legături ale primarului Dorel Toma cu clanul Fluture. De altfel, descinderi au loc și la clanul Fluture din județul Olt, pentru că primarul brașovean ar fi primit foloase necuvenite din partea membrilor clanului.

10.25 Azi-dimineață, la ora 6.00, mascații au descins la Primăria Ghimbav și acasă la primarul Dorel Ghimbav. Din informaţiile pe care le deţinem oamenii legii verifică modul de derulare a unor achizitii făcute de Primăria Ghimbav.

Newsbv.ro a relatat în mai multe rânduri despre  neregulile şi sumele imense cheltuite de primarul Toma Dorel, care taie şi spânzură după bunul plac de mai mulţi ani în oraş.

Alte articole:   Un minor de 14 ani a amenințat cu un pistol un șofer care i-a atras atenția că traversează neregulamentar

CITEŞTE ŞI:

Aroganță PSD-istă pe bani publici la Ghimbav. Un oraș întreg, tarlaua politrucilor lui Dragnea

„Minunile“ lui Dorel de la Ghimbav

„Minunile“ lui Dorel de la Ghimbav (2)

„Război“ în instanță între Consal și Primăria Ghimbav din cauza licitațiilor „ciudate“

Aberațiile lui Dorel la Ghimbav: trotuar blocat cu gard

„Preasfântul“ primar Dorel Toma, de la Ghimbav

 

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate