blog-logo

Aroganță PSD-istă pe bani publici la Ghimbav. Un oraș întreg, tarlaua politrucilor lui Dragnea

Orașul Ghimbav a ajuns moșia oamenilor lui Dragnea, care, de când au pus mâna pe el, taie și spânzură banii publici și averea localității după cum îi taie capul și interesele personale.

Aroganța reprezentanților PSD a ajuns la un nivel incredibil. După ce majoritatea din Consiliul Local a debarcat-o cu un număr decisiv de voturi pe Gabriela Colțea (PSD) încă de la data din ultima zi a lunii octombrie, aceasta nu poate concepe că nu mai este în funcție.

Drept pentru care, în mod abuziv, folosește în interes personal autoturismul proprietatea Primăriei, cu nr BV-23-WST și folosește bonuri de benzină ale Primăriei (în fotografia alăturată, maşina este parcată în faţa porţii unde locuieşte multpreacinstita şi onorabilă doamnă)! Mai mult, individa își permite, cu largul concurs al primarului Dorel Toma (PSD), să țină închis biroul de viceprimar, după ce a plecat cu cheile pe care refuză să le predea, birou pe care a pus, de asemenea, stăpânire.

Iar bomboana pe coliva democrației pesediste la Ghimbav este nu abuzul în funcție, pe care au încercat să-l dezincrimineze cu o ordonanță dată la miez de noapte, ci uzurparea de calități oficiale, întrucât Gabriela Colțea semnează procese-verbale de Recepție în calitatea de viceprimar pe care nu o mai are!

Iar tot acest lucru se întâmplă în contextul în care în ședințele de consiliu local i s-a atras atenția să predea cheile biroului și ale mașinii dar nu o face.

Interesant este şi răspunsul primarului Toma Dorel, care întrebat ce se întâmplă cu maşina proprietate a Primăriei, acesta a precizat că este, deocamdată, „indisponibilă”!!!

CITEȘTE ȘI:

Distribuie dacă îți place!
 1. A se vedea mai jos art. din Ordinul 208/2012, care poate fi coroborat cu raspunderea penala prevazuta in H.G. nr. 1860/2006 si cu Legea circulatiei :
  Articolul 98Ministrul administraţiei şi internelor, ministrul delegat pentru administraţie, secretarii şi subsecretarii de stat, prefecţii şi subprefecţii, secretarul general al ministerului, secretarii generali adjuncţi, precum şi persoanele care ocupă funcţii asimilate funcţiilor de demnitate publică şi celor din categoria înalţilor funcţionari publici stabilite în condiţiile legii pot folosi autoturismele din dotare pentru deplasarea la şi de la domiciliu sau reşedinţă. 2. La articolul 99, alineatele (1) şi (3) vor avea următorul cuprins: Articolul 99(1) Consilierii ministrului administraţiei şi internelor şi ai ministrului delegat pentru administraţie, consilierii secretarilor de stat, consilierii străini, directorii generali şi directorii direcţiilor generale şi direcţiilor, inclusiv ale structurilor asimilate la acest nivel, din Aparatul central al Ministerului Administraţiei şi Internelor şi adjuncţii acestora, precum şi conducătorii instituţiilor şi structurilor aflate în subordinea Ministerului Administraţiei şi Internelor, conform reglementărilor legale în vigoare privind structura organizatorică a Ministerului Administraţiei şi Internelor, pot folosi autoturismul de serviciu din dotarea unităţii şi pentru deplasarea la şi de la domiciliu sau reşedinţă. …….. ……………. ……………. ……………. ……………. …….. ………. (3) Folosirea autoturismelor de serviciu pentru deplasarea la şi de la domiciliu sau reşedinţă, după caz, în legătură cu exercitarea atribuţiilor de serviciu, de către personalul încadrat pe anumite funcţii de conducere, conform statului de organizare propriu sau al structurilor subordonate conducătorilor structurilor menţionate la alin. (1), se face cu aprobarea ministrului, secretarului general, respectiv a secretarului de stat care coordonează activitatea acestora. Raportul aprobat va fi adus la cunoştinţa structurilor interesate spre însuşire şi aplicare, cu respectarea prevederilor alin. (2).
  Aceasta practica privind deplasarea la domiciliu a multor „sefi” din institutiile publice trebuie stopata de urgenta, iar recuperarea prejudiciilor sa faca obiectul unor anchete penale ale Parchetului sau D.N.A., functie de competenta !

  Reply
 2. Dar infractorul Fliundra (ala care si-a dat fata la monta, ca sa prinda contracte) nu are cu ce sa se plimbe ? Nu mai are benzina la MeLeu ?

  Reply
 3. Dar Primarul din Ghimav Toma Dorel cu ce se plimba ? Tot cu un Mercedes de teren (M classe),numai ca nu are doar unul are doua.(pardon unul este al fiicei lui cumparat din bani castigati cinstit),Dar d-na fost viceprimar Gabriela Coltea cum a obtinut magazinul din centrul orasului si mai sunt multi de dar………..Rusine PSD !!!

  Reply
 4. A nu se confunda deplasarea cu masina de servici spre domiciliu cu faptul ca inculpate Gabriela Coltea isi facea aprovizionarea magazinului alimentar pe care il poseda (ilegal) in Ghimbav.
  Daca mai socotesti si ca a semnat acte (receptii de lucrari facute de rude) ilegal ….uzurpand functii publice si facand fals si uz de fals …te gandesti ca se va muta la Penitenciarul Codlea . Se sesizeaza cineva?

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.