blog-logo

FOTO Aberațiile lui Dorel la Ghimbav: trotuar blocat cu gard

trotuar blocat ghimbavÎn spatele cimitirului vechi din oraşul Ghimbav patronat de vestitul Dorel, Toma Dorel, vizavi de biserica nouă, trotuarul a fost blocat cu un gard, la marginea lui DN 73.

Pericolele sunt evidente: lumea trebuie să ocolească zona respectivă pe carosabil, fie că este vorba de adulţi, copii sau mămici cu cărucioare… Mai mult, pe o porțiune de câteva zeci de metri, de o aprte și alta a gardului, s-au mai pus și stâlpi legați cu lanțuri…

În zonă, după cum se poate vedea în fotografiile alăturate, a fost o trecere de pietoni. Dacă oarecum însemnele de pe carosabil, au fost „șterse”, în schimb a rămas semnul de circulație, prevăzut și cu un mic panou cu celule fotovoltaice.

Alte articole:   Angajaţii din domeniul privat ar putea primi vouchere de vacanţă de la stat

Întrebarea este ce trebuie să facă șoferii? Cât timp acel semn de circulație pentru trecerea de pietoni este amplasat, trebuie să respecte legea. În schimb, prietonii ar cam trebui să se antreneze la proba de sărituri ale gardurilor, pentru că trecerea de pietoni e blocată tocmai de lanțurile de care aminteam anterior.

CLICK pe poze pentru a se mări! FOTO © newsbv.ro

Pe de altă parte, nu putem să nu ne amintim de pasiunea primarului Dorel pentru bazaconiile edilitare care l-au făcut vestit în întreaga țară.

CITEȘTE ȘI: 

Alte articole:   Bătrân blocat în trafic şi bătut fără milă pentru că ar fi condus prea încet

 

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate