Până la coronavirus, o să ne omoare indolența funcționarilor primăriei

Până la coronavirus, o să ne omoare indolența funcționarilor primăriei

Exemplul 1:

La rugămintea unei prietene, fac sesizare pe site-ul primăriei, solicitând salubrizarea unei zone verzi de pe Bd. Vlahuță, care este plină de gunoaie, mulțumită (probabil) clienților și angajaților unui agent economic din zonă.

Zona a arătat cam așa toată iarna (cu perioade în care mizeria a fost acoperită de zăpadă):

La două zile primesc răspuns pe email: „sesizare rezolvată”. Zic, excelent, să-mi sun prietena. Trece a doua zi prietena mea prin zonă și îmi trimite o poză nouă:

„Au pus un coș la intrare, dar din gunoiul vechi au adunat doar chestiile mari. Se pare că mucurile de țigară și bețele de plastic nu deranjează pe nimeni” mi-a scris prietena mea.

Exemplul 2:

Fac o altă sesizare, pentru salubrizarea PT 2 Gară, care a aparținut Serviciului Local de Termoficare Brașov și care este în administrarea Primăriei (!!!) de anul trecut. Scriu pe site că este „fostul punct SPLT”. La trei zile primesc un email de la SPLT în care mi se spune că spațiul aparține primăriei (da, știam asta, mulțumesc frumos, de asta am și scris cum am scris). După încă trei zile, sesizarea a fost rezolvată cu „informații furnizate”.

Gunoaiele? Sunt bine mersi, nemișcate… pardon, noroc că a bătut vântul cu peste suta la oră și le-a mai trimis prin cartier… Aștept cu interes și șobolanii prin zonă, că de gândaci suntem sătui. (Desigur, doar o coincidență)

Așa arăta ieri spațiul primăriei Brașov:

Și ca să vă distrați și voi, pentru acest spațiu am mai făcut anul trecut o sesizare în scris. Au venit pe teren doi angajați ai serviciului administrativ din primărie, au făcut poze, au concluzionat că așa este, trebuie securizat și curățat, după care au trimit o adresă scrisă că vor rezolva problema. După cum se vede, au rezolvat-o. Cu succes.

Mâine o iau de la capăt cu sesizările, că cine știe, poate a treia oară va fi mai cu succes.

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate