Ciprian Sterpu (vicepreședinte CJ): Cei care puteau face cele mai multe lucruri pentru drumurile dintre Sânpetru și Brașov sunt primarii celor două localități

Ciprian Sterpu (vicepreședinte CJ): Cei care puteau face cele mai multe lucruri pentru drumurile dintre Sânpetru și Brașov sunt primarii celor două localități

Subiectul mobilității este unul extrem de actual, mai ales în context electoral. El este vehiculat de actorii politici cu fiecare ocazie în care își pot ataca opozanții.

Acest subiect a fost abordat, la nivel județean, în emisiunea „Culisele Zilei cu Sebastian Dan”, în care a fost invitat vicepreședintele Consiliului Județean Brașov, Ciprian Sterpu. Domnia sa a prezentat eforturile făcute de administrația județeană pentru modernizarea reșelei de drumuri.

Emisiunea poate fi vizionată, integral, AICI!

Moderatorul întâlnirii l-a interpelat pe vicepreședintele Consiliului Județean ce face pentru fluidizarea traficului pe relația Brașov – Sânpetru. Aceasta în contextul în care tocmai „partenerii” de guvernare județeană ai PNL, și aici ne referim la USR, au aruncat „pisica moartă” în curtea fostului președinte al CJ, Adrian Veștea.

Alte articole:   Ziua Naţională Salvamont România, instituită pe 1 august

C.S.: Știți foarte bine că, în România, nu se construiește de pe o zi pe alta. Poate și legăturile dintre Sânpetru și Brasov se vor dezvolta. Pentru că este vorba de acele străzi care ar putea fi modernizate și care se pot adapta.

S.D.: Am văzut partenerii dumneavoastră de guvernare de la județ, USR, care vă criticau și cereau președintelui de la acea vremă, domnul Veștea, să facă încă o pasarelă la Sânpetru.

Dacă în ultimii patru ani nu s-a reușit modernizarea unei singure străzi…

C.S.: Da, dar să nu uităm că, totuși, până la urmă, cei care puteau face cele mai multe lucruri pentru modernizarea transportului și a drumurilor dintre Sânpetru și Brașov sunt primarii celor două localități. Care întâmplător, sau nu, sunt chiar colegi de partid. Acum, trebuie să fiu sincer cu cei care ne urmăresc. Este foarte util la nivel administrativ să fii de aceeași culoare politică.

Pentru că colaborarea este mult mai rapidă. Liniile de dialog sunt mult mai rapide. Or, dacă în ultimii patru ani nu s-a reușit modernizarea unei singure străzi, o alternativă acolo… Strada Narciselor, ca să fim exacți. Despre aceea este vorba. Între doi primari de aceeași culoare politică, dați-mi voie să nu accept criticile celor care spun că este responsabilitatea altora. Ci doar să le amintesc că au fost votați, până la urmă, ca primari, tocmai pentru a rezolva și problemele de trafic”.

Dacă apreciezi știrea, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Alte articole:   Cercetătorii români au creat un “ChatGPT românesc”, primul model dedicat limbii române pentru inteligența artificială

Noutăți RAPID și pe canalul de Whatsapp și Telegram !

 

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate