Cine nu are Obama să-şi cumpere. PSD are…

Cine nu are Obama să-şi cumpere. PSD are…

PSD conferinta Liviu Dragnea ian 65Biroul Permanent Național al PSD l-a validat, astăzi, pe Răzvan Popa, pentru a candida la funcţia de primar al Braşovului.

Liderul PSD Braşov, deputatul Constantin Niţă, a stârnit zâmbetele celor prezenţi, susţinând că el crede în şansele candidatului social-democrat la Primărie, dezvăluind și faptul că Popa a şi fost poreclit de colegi „Obama de Braşov“.

La rândul lui, după ce în urmă cu câteva luni șteregea pe jos cu candidații PSD la Primărie, printre care și Răzvan Popa, preşedintele PSD Liviu Dragnea decalara astăzi: „In sedinta de azi a Biroului Permanent National am mai validat doua candidaturi la primarii importante. Una este cea de la Brasov, iar una la Galati. In ceea ce priveste Brasovul, domnul Razvan Popa este cel care ne va reprezenta la aceste alegeri. Este tanar, are 37 de ani si multa determinare sa faca ceva bun pentru acest oras. Intr-adevar, va amintiti bine, este asa cum mi-ati spus, in toamna trecuta am declarat aici la Brasov ca nu as vota la alegerile locale cu niciunul dintre cei care se aflau in competitia interna pentru desemnare. Si asta pentru ca modul in care se prezentau cei aflati in cursa nu era convingator pentru mine, nu pareau sa stie ce vor. Razvan,  imi e clar, este singurul care a evoluat dintre cei trei,  stie exact ce vrea, stie exact ce sa faca in fruntea Primariei, am incredere in el si da, categoric l-as vota duminica urmatoare. ”

Alte articole:   Wizz Air recomandă pasagerilor să ajungă la aeroport cu cel puțin trei ore înainte de decolare

CITEŞTE ŞI:

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate