blog-logo

Dragnea nu vrea să facă echipă cu șeful PSD Brașov, Constantin Niță

Dragnea nu vrea să facă echipă cu șeful PSD Brașov, Constantin Niță
Liviu Dragnea

Liviu Dragnea

„Ceaușescul” PSD-ului, Liviu Dragnea, cel care a candidat singur la funcția de președinte al partidului dintr-o dorință megalomanică și egocentrică de a le arăta celor din jur că poporul pesedist este alături de el, s-a antepronunțat și în ceea ce privește cine va fi viitorul președinte executiv al partidului.

Preşedintele PSD Liviu Dragnea a declarat, vineri, la finalul şedinţei Comitetului Executiv al PSD, că îşi menţine susţinerea pentru Valeriu Zgonea pentru funcţia de preşedinte executiv al partidului şi că îl va vota pe acesta la congresul de duminică. Adică lucrurile să fie clare: cine nu votează cum spune eu, sunt contra mea…

Alte articole:   O nouă tranșă de vaccin Pfizer BioNTech, ajunge la Brașov

Întrebat cum comentează faptul că pentru postul de preşedinte executiv şi-a depus candidatura şi Constantin Niţă, Dragnea a spus că el nu s-a răzgândit. „Eu mi-am anunţat susţinerea pentru Valeriu Zgonea. O să-l votez”, a precizat Dragnea.

Vicepreşedintele PSD Constantin Niţă s-a înscris vineri în competiţia pentru funcţia de preşedinte executiv al formaţiunii. El a declarat, vineri, la Parlament, că nu îi plac „candidaturile unice” şi trebuie să existe spirit competiţional în partid.

constantin nita„Nu-mi place şi nu mi-au plăcut niciodată candidaturile unice, prin urmare este necesar să existe acest spirit competiţional, pe care eu l-am sprijinit în partid întotdeauna”, a declarat Constantin Niţă, adăugând că, dacă va câştiga această funcţie, va renunţa la cea de preşedinte al PSD Braşov.

Același Dragnea este cel care, la alegerile pentru șefia filialei județene a PSD, a reușit să-i irite pe toți social-democrații brașoveni, criticându-i pe toți candidații înscriși în cursa pentru funcția de primar.

Alte articole:   PROIECTUL ordinii de zi al ședinței ordinare a Consiliului Local al Municipiului Săcele din data de 28 octombrie 2021

CITEȘTE ȘI: 

Distribuie dacă îți place!
  1. „Nu-mi place şi nu mi-au plăcut niciodată candidaturile unice”. Si pentru functia de presedinte al PSD Brasov cum a fost? Nu a candidat el impotriva lui? Ba ii place foarte mult sa fie unicul!

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.