Aroganță PSD-istă pe bani publici la Ghimbav. Un oraș întreg, tarlaua politrucilor lui Dragnea

Orașul Ghimbav a ajuns moșia oamenilor lui Dragnea, care, de când au pus mâna pe el, taie și spânzură banii publici și averea localității după cum îi taie capul și interesele personale.

Aroganța reprezentanților PSD a ajuns la un nivel incredibil. După ce majoritatea din Consiliul Local a debarcat-o cu un număr decisiv de voturi pe Gabriela Colțea (PSD) încă de la data din ultima zi a lunii octombrie, aceasta nu poate concepe că nu mai este în funcție.

Drept pentru care, în mod abuziv, folosește în interes personal autoturismul proprietatea Primăriei, cu nr BV-23-WST și folosește bonuri de benzină ale Primăriei (în fotografia alăturată, maşina este parcată în faţa porţii unde locuieşte multpreacinstita şi onorabilă doamnă)! Mai mult, individa își permite, cu largul concurs al primarului Dorel Toma (PSD), să țină închis biroul de viceprimar, după ce a plecat cu cheile pe care refuză să le predea, birou pe care a pus, de asemenea, stăpânire.

Alte articole:   VIDEO Lucian Patrașcu, PSD Brașov: „Brașovul poate fi Orașul Mobilității”

Iar bomboana pe coliva democrației pesediste la Ghimbav este nu abuzul în funcție, pe care au încercat să-l dezincrimineze cu o ordonanță dată la miez de noapte, ci uzurparea de calități oficiale, întrucât Gabriela Colțea semnează procese-verbale de Recepție în calitatea de viceprimar pe care nu o mai are!

Iar tot acest lucru se întâmplă în contextul în care în ședințele de consiliu local i s-a atras atenția să predea cheile biroului și ale mașinii dar nu o face.

Interesant este şi răspunsul primarului Toma Dorel, care întrebat ce se întâmplă cu maşina proprietate a Primăriei, acesta a precizat că este, deocamdată, „indisponibilă”!!!

CITEȘTE ȘI:

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate