Accident feroviar între Zărneşti şi Vulcan

Accident feroviar între Zărneşti şi Vulcan

Foto: arhivă

13.00 Din primele informaţii, două persoane din maşină sunt rănite, dar, din fericire,  nu sunt în stare în stare gravă. Alţi trei pasageri din autoturism au scăpat fără nicio zgârietură. „În urma accidentului, două persoane au fost rănite. Una dintre victime a suferit un traumatism cranio-cerebral şi un traumatism la coloană. Cealaltă victimă a fost rănită uşor. Se pare că şoferul nu s-a asigurat la trecerea peste calea ferată, astfel că a fost lovit de tren. Trecerea este semnalizată, însă nu are barieră”, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Braşov, lt. Ciprian Sfreja.

Trenul implicat în accident avea un singur vagon şi transporta numai cinci pasageri. Niciunul dintre aceştia nu a fost rănit.

Alte articole:   Hristos a Înviat! Paște fericit! Sărbători liniștite alături de cei dragi!

11.55 Un autoturism a fost lovit în plin de  tren la pasajul de trecere peste calea ferată de pe drumnul judeţean care face legătura înter Vulcan şi Zărneşti. O persoană este rănită – „semiconştientă“, după cum a fost anunţat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă.

În 24 octombrie 2010, în acelaşi loc, patru persoane din Vaslui au fost implicate într-un grav accident care s-a produs la trecerea la nivel cu calea ferată. Şoferul de 24 de ani, Dinu Gheorghieş, de 24 de ani, a murit pe loc în urma impactului cu trenul, la trecerea la nivel cu calea ferată dintre Zărneşti şi Râşnov. Logodnica, Ionela G., de 23 de ani, a mai supravieţuit câteva ore, însă medicii Spitalului Judeţean Braşov nu au reuşit să o menţină în viaţă pe tânără. Alţi doi pasageri au scăpat cu răni minore. Cei patru lucrau la o firmă de distribuţie şi erau plecaţi într-o excursie, după ce conducerea societăţii le-a oferit un bonus pentru rezultatele deosebite obţinute la locul de muncă.

Alte articole:   Hristos a Înviat! Paște fericit! Sărbători liniștite alături de cei dragi!

 

Revenim cu amănunte!

CITEŞTE ŞI: Accident grav feroviar. Un tren a lovit o cisternă între Râșnov și Zărnești

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate