Tabere de tineret, organizate de Mitropolia Ardealului

Tabere de tineret, organizate de Mitropolia Ardealului

tabara de tineret brasovAnul 2016 a fost declarat de către Sfântul Sinod al Bisericii Ortodoxe Române ca Anul omagial al educaţiei religioase a tineretului creştin ortodox.

În acestă privinţă, Arhiepiscopia Sibiului, Departamentul pentru Tineret împreună cu Asociaţia Centrul de Copii şi Tineret Sfântul Sebastian organizează cu binecuvântarea Înaltpreasfinţitului Dr. Laurenţiu Streza, Arhiepiscopul Sibiului, Mitropolitul Ardealului, cinci tabere de tineret.

Taberele au un program diversificat, se desfăşoară pe durata a șase zile (luni-sâmbătă), cuprinzând activităţi recreative, atelierele de discuţii pe diverse teme, activităţi de comunicare, de dezvoltare personală, activități de team-building, activități de autocunoaştere, teatru improvizat, film tematic, rugăciunea de dimineaţă și seară, drumeţii pe trasee montane și o serie de concursuri sportive, de cultură generală, de abilităţi practice și de îndemânare.
Programul taberelor este:

  • 1) 27 iunie-2 iulie, tabără de fotografie la Mănăstirea Brâncoveanu, Sâmbăta de Sus, 500 RON/persoană;
  • 2) 4-9 iulie, tabără de limba engleză la Mănăstirea Brâncoveanu, Sâmbăta de Sus, 600 RON/persoană.;
  • 3) 11-16 iulie, tabără naţională la Mănăstirea Brâncoveanu, Sâmbăta de Sus, 440 RON/persoană;
  • 4) 18-23 iulie, tabără naţională la Centrul de Tineret Zăbala, jud. CV, 400 RON/persoană;
  • 5) 18 august-3 septembrie, tabără internaţională la Centrul Internaţional de Tineret Taize, Franţa, 425 Euro/persoană, 15-29 ani.
Alte articole:   O nouă campanie de dezinsecţie și de combatere a căpușelor în Braşov

Înscrieri se fac pe site-ul: www.taberenationale.ro. Informaţii suplimentare 0748 338 375.

„Feed-back-ul din taberele anterioare ne-a motivate să continuăm această lucrare misionară complexă şi de aceea vă împărtăşim şi dumneavoastră câte impresii ale tinerilor din taberele anului 2015”, ne-a delcarat Sava Flavius,
inspector de Misiune, Arhiepiscopia Sibiului, Departamentul pentru Tineret, preşedinte Asociaţia Centrul de Copii şi Tineret Sfântul Sebastian.

• Mi-a plăcut faptul că am cunoscut oameni noi, am învățat să privesc numai partea bună a oamenilor, am învățat că în viață trebuie să faci multe compromisuri și să fiu o persoană rapidă. Iubesc această tabără pentru că în ciuda vremii am învățat să mă adaptez și să cooperez cu toate tipurile de oameni. (Adelina, 16 ani)

• Am apreciat mereu buna relaționare între oameni. În această tabără, m-am integrat foarte repede și am învățat de la fiecare membru organizator câte ceva. (Paul, 17 ani)

Alte articole:   Cum va fi vremea la începutul lunii iunie. Prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni

• Mie mi-a plăcut cel mai mult în tabără prietenii pe care i-am întâlnit și activitățile din program, dar și rugăciunile de dimineață și seară. (Gabriel, 12 ani)

• Cel mai mult în această tabără mi-a plăcut că am putut să cunosc o mulțime de oameni minunați și diferiți în modul lor. Practic tabăra și-a îndeplinit scopul prestabilit. (Alexandru, 14 ani)

• În cadrul acestei tabere cel mai mult mi-a plăcut activitățile, temele abordate și legăturile de prietenie care s-au format. (Briena, 14 ani)

• Cel mai mult în această tabără mi-a plăcut faptul că am putut comunica foarte ușor cu ceilalți participanți, activitățile au fost complexe, iar oamenii au fost foarte de treabă. Mi-a plăcut foarte mult că am avut ateliere de teatru, muzica care ne-a schimbat creativitatea. (Ioana, 16 ani)

Alte articole:   VIDEO Un bărbat a căzut din avion după ce personalul aeroportului a mutat scara de îmbarcare

• Activitățile au fost cu adevărat neașteptate….lecțiile de operă, teatru, modelarea plastelinei etc. (Filip,15 ani)

• O saptămână de vis, împreună cu oameni frumoși și minunați!!! Vă mulțumesc tuturor pentru toate momentele minunate pe care mi le-ați oferit. Am avut ocazia să cunosc oameni din toate colțurile țării, oameni superbi. Datorită vouă am realizat că cel mai important lucru într-o echipă este să te distrezi, nu să câștigi, într-un final rămânând amintirile. Fiecare dintre zilele petrecute alături de voi au fost speciale și de neuitat. Aici, în această tabără, am învățat să colaborez, să mă dezvolt, să fiu mai atentă la frumusețile care ma înconjoară și să trăiesc fiecare clipă ca și cum ar fi ultima. Sunt foarte fericită că am avut șansa să vă cunosc pe fiecare dintre voi. Să rămâneți neschimbați și să mă așteptați și la anul. Vă mulțumesc încă odată! (Maria, 16 ani)

 

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate