O nouă campanie de dezinsecţie și de combatere a căpușelor în Braşov

O nouă campanie de dezinsecţie și de combatere a căpușelor în Braşov

Luni începe o nouă campanie de dezinsecţie și de combatere a căpușelor în municipiul Braşov.

De luni, 20 mai, și până în 31 mai se desfășoară o nouă campanie de dezinsecţie și de combatere a căpușelor pe domeniul public și privat al municipiului Brașov.

Aceasta se va executa atât la sol, pe timpul zilei, cât și spațial, pe timpul nopții, după cum urmează:

  • Dezinsecția de la sol (zonele verzi dintre blocuri, din parcuri, locuri de joacă etc) se va desfășura în intervalul orar 05.00-11.00, în funcție de condițiile meteo, cu un număr de 20 de echipe, care vor avea în dotare aparate portabile generatoare de ceață rece și caldă.
  • Dezinsecția spațială (străzi, trotuare, parcări) se va desfășura în aceeași perioadă, în intervalul orar 21.00 – 04.00, în funcție de condițiile meteo, cu 10 echipe cu utilaje de mare putere, generatoare de ceață rece și caldă, cu pulverizare concomitentă.
Alte articole:   Care va fi structura politică a Consiliului Județean Brașov pentru următorul mandat

Cetățenii municipiului Brașov sunt rugaţi să evite zonele unde se efectuează serviciile de dezinsecție, larvicidare și tratamente fitosanitare.

În plus, în intervalul 21:00-04:00, în care se efectuează tratamentele de noapte, sunt rugați să țină geamurile închise.

Crescătorii de albine trebuie ca în perioada efectuării serviciilor de dezinsecție să ia toate măsurile pentru protejarea familiilor de albine.

Dacă apreciezi știrea, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Noutăți RAPID și pe canalul de Telegram: Abonați-vă AICI

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate