Brașov Marathon – din Piața Sfatului, în vârful Postăvarul

Brașov Marathon – din Piața Sfatului, în vârful Postăvarul

brasov marathonBraşov Marathon se va desfăşura în 23 aprilie, va avea patru probe pe distanţe mai lungi, dar şi mai scurte. La eveniment sunt aşteptaţi peste 800 de participanţi din ţară şi străinătate.

Piaţa Sfatului va fi locul de întâlnire al amatorilor de mişcare care vor lua apoi startul în patru probe cu patru trasee inedite prin pădurile şi pe străzile din Braşov. Concurenţii probei Maraton vor atinge vârful Postăvaru, cei de la Semimaraton se vor bucura de potecile din zona Poiana Braşov, cei de la Cros vor admira Braşovul de pe vârful Tâmpa, iar copiii se vor bucura de străduţele din centrul vechi al oraşului.

„Alergarea montană este un concept relativ nou, dar care se dezvoltă rapid. Fenomenul alergării montane cunoaşte o explozie la nivel global.  Cadrul natural în care este aşezat Braşovul îl califică direct pentru a organiza o astfel de competiţie. CPNT Braşov organizează un eveniment la îndemâna celor care vor să se bucure de natură, să facă mişcare, să zâmbească mai mult, să aprecieze locul în care trăiesc, iar pentru cei din afara oraşului, sa se bucure de una dintre cele mai frumoase zone din ţară“, se arată într-un comunicat al organizatorilor.

Concurenţii probei Maraton vor lua startul la ora 8:00 din Piaţa Sfatului Brasov, fiind urmaţi de cei de la Semimaraton, Cros şi Cursa Copiilor. Suporterii sunt aşteptaţi cu tot ce au la îndemână pentru a-şi susţine favoriţii. Braşov Marathon se adresează atât avansaţilor care vor alerga pe un traseu de 42 km sau 21 km, cât şi începătorilor care vor avea ocazia sa îşi încerce puterile în proba de cros de 7 km.

Alte articole:   LIVE Conferința gratuită antidrog - P.A.S. Protejează, anticipează, salvează, la Brașov

Cursa copiilor va cuprinde 1,3 kilometri şi va fi pe mai multe categorii de vârstă. Participarea copiilor este gratuită. Mai multe informaţii privind condiţiile de înscriere le puteţi găsi pe www.brasovmarathon.ro.

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate