Dumnezeu nu bate cu parul! Incendiu la Compania Apa

Dumnezeu nu bate cu parul! Incendiu la Compania Apa

compania apa brasovDouă echipaje ale pompierilor militari și unul de prim ajutor de la SMURD au fost trimise la sediul Companiei Apa din Brașov, unde a izbucnit un incendiu. Focul a cuprins acoperişul clădirii.

Compania Apa este recunoscută prin tarifele foarte mari la serviciile de apă și canalizare, precum și prin indemnizațiile nesimțite ale șefilor și membrilor Consiliului de Administrație. Este, probabil, singura companie din lume unde directorul general încasează indemnizație doar pentru că brașovenii sunt de bună credință și își plătesc lunar facturile.

Mai mult, pentru ca bătaia de joc să fie totală, brașovenii plătesc 100% cantitatea de apă consumată și pentru canalizare, deși normele europene spun că aceasta ar trebui plătită în proporție de 80%.

Alte articole:   Cum va fi vremea la începutul lunii iunie. Prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni

Întreg scandalul declanșat în urmă cu câteva luni pe această temă a rămas fără ecou, deși principalii acționari la Compania Apa sunt Consiliul Județean și Consiliul Local Brașov.

Este de presupus că şi apa pentru stingerea incendiului o vor suporta tot braşovenii. Dar va fi foarte interesant de văzut care sunt cauzele care au dus la declanşarea focului şi cine este vinovat de cele întâmplate.

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate