Asta înseamnă să fii mafiot! Iohannis își mută procesul cu casa pierdută la Pitești

Asta înseamnă să fii mafiot! Iohannis își mută procesul cu casa pierdută la Pitești

iohannisAsta înseamna democratie: faci fals si uz de fals, te improprietaresti cu una dintre cele cinci case, nu de la matusa Tamara, o pierzi in instanta definitiv, acuzi magistratii brasoveni ca nu îndeplinesc condiția de independență și imparțialitate, ca urmare a presiunii exercitate de mass-media asupra lor, în cei 10 ani cât a durat procesul. ICCJ accepta o cale de atac, inacceptabila pentru alti justitiabili,si muta procesul la Pitesti. Poate acolo judecatorii nu citesc ziare, nu se uita la televizor, ca sa nu mai fie influentabili.

De fapt, totul se rezuma la deja celebra replica de pa Facebook „Asta înseamnă să fii mafiot”…

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a decis, astăzi, să admită o cerere depusă de familia Iohannis, prin care s-a solicitat strămutarea procesului de la Curtea de Apel Braşov la o altă curte de apel din ţară, decizia fiind definitivă.
Klaus Iohannis reclama în cererea de strămutare faptul că judecătorii din Braşov nu îndeplinesc condiţia de independenţă şi imparţialitate, ca urmare a presiunii exercitate de mass-media asupra lor, în cei zece ani cît a durat procesul. Astfel, în urma articolelor apărute în presă, Carmen şi Klaus Iohannis susţin că pe plan local s-a creat un curent nefavorabil lor, aspect de natură a afecta, cel puţin la nivel de aparenţă, imparţialitatea judecătorilor braşoveni.
Carmen şi Klaus Iohannis au depus o contestaţie în anulare după ce au pierdut definitiv la Curtea de Apel Braşov un proces privind un imobil din centrul Sibiului. La data de 12 noiembrie 2015, Curtea de Apel Braşov a respins un recurs declarat de Klaus şi Carmen Iohannis şi a menţinut decizia Tribunalului Braşov din mai 2014, prin care a fost anulat un contract de vînzare-cumpărare a unui imobil din Sibiu.

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Cutremur în judeţul Tulcea, unde mişcările seismice sunt rare

Anunţuri mică publicitate