Poliția Locală promite că face ordine la rampa de gunoi ilegală de la cimitir

Poliția Locală promite că face ordine la rampa de gunoi ilegală de la cimitir

gunoi cimitir scheiÎn urma articolului publicat de newsbv.ro, prin care semnalam că în cartierul ŞChei s-a înfiinţat o rampă ilegală de gunoi lângă cimitir, Poliţia Locală ne-a rmeis un comunicat depresă în care ne asigură că va reyolva această problemă.

„Vă putem aduce la cunoștinta faptul că Poliția Locală Brașov a identificat persoanele care au depozitat ilegal deșeurile din vecinătatea cimitirului încă din cursul lunii martie. Cu această ocazie, persoanele respective au fost avertizate și li s-a pus în vedere ca în cel mai scurt timp să strângă deșeurile și să aducă terenul la starea inițială. Totodată acestora li s-a comunicat faptul că, în cazul în care nu se vor conforma, se va trece inclusiv la sancționarea din punct de vedere pecuniar a acestora, respectiv, se va solicita operatorului de salubritate zonal să procedeze la igienizarea locației, urmând ca inclusiv costurile aferente acestei proceduri să fie puse în sarcina persoanelor responsabile. Așadar, Poliția Locală Brașov are în vedere curățirea acestei zone și rezolvarea disconfortului creat brașovenilor”, spune directorul executiv al Poliţiei Locale, Nicolae Aldea.

Alte articole:   O nouă stație de transport în comun, la Râşnov

Acesta dă asigurări braşovenilor că, ori de câte ori se constată încălcări de la normele ce țin de salubritatea domeniului public, Poliția Locală Brașov va uza de toate pârghiile legale „pentru soluționarea cât mai urgentă a sesizărilor venite din partea cetățenilor, dar și pentru rezolvarea situațiilor de acest gen identificate chiar de lucrătorii din cadrul instituției”.

 

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate