O nouă stație de transport în comun, la Râşnov

O nouă stație de transport în comun, la Râşnov

O nouă stație de transport în comun, pentru călători, ar putea fi înfiinţată la Râșnov.

Primăria Oraşului Râşnov anunţă că, Linia 131 a RATBV, ar putea avea în curând o nouă stație pentru călători.

Transportul metropolitan ar putea include o nouă stație pentru călători. De mai multe luni, reprezentanții primăriei Râșnov au discutat cu reprezentanții RATBV, cu cei ai complexului comercial Kaufland  și ai Galeriilor Goldbach despre posibilitatea amenajării unei stații de călători chiar în parcarea centrului comercial.

Zilele acestea, un autobuz al companiei de transport a făcut chiar și câteva probe pentru a se observa care sunt condițiile de îmbarcare și debarcare, chiar la fața locului.

Alte articole:   “Festivalul Bujorului de Munte”, în masivul Ciucaș. Memorial pentru membrii Salvamont Râşnov și Salvamont Bran, decedaţi pe munte

Linia 131 ar urma să treacă, în drumul său, și prin parcarea de la Kaufland.

Astfel, locuitorii din zona  și nu numai, dar și cei care doresc să ajungă la complexul comercial, să poată beneficia de transportul în comun.

Potrivit Primăriei Râşnov, în urma probelor tehnice s-a ajuns la concluzia că acest nou traseu este posibil și poate fi implementat cu ușurință.

Reprezentanții Galeriilor comerciale Goldbach  și cei ai Kaufland România și-au exprimat acordul în scris pentru înființarea acestei stații. Urmează ca cei de la RATBV să stabilească ultimele detalii tehnice, iar stația de călători să devină operațională.

Modificări anunțate de RATBV pe unele linii metropolitane

Dacă apreciezi știrea, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Alte articole:   Patriarhia Română: Clopotele bisericilor vor bate de Înălțarea Domnului în semn de veșnică pomenire a eroilor

Noutăți RAPID și pe canalul de Telegram: Abonați-vă AICI

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate