Cele mai frumoase braşovence luptă astăzi pentru titlul de Miss Korona 2011

Cele mai frumoase braşovence luptă astăzi pentru titlul de Miss Korona 2011

Andrada Fliundra, Foto: arhivă personală12 tinere frumoase, care locuiesc în oraşul de la poalele Tâmpei, concurează astăzi pentru titlul de „Miss Korona 2011“. În prima ediţie a concursului de frumuseţe fetele vor trece prin 4 probe, defilare in costum de baie, prezentare de modă, proba de creativitate si momentul final al prezentării rochiilor de seară.

Cele 12 fete au fost alese în urma unei preselecţii. „Dorim să facem o tradiţie din acest concurs. Cea care va câştiga acest titlu trebuie să fie frumoasă, charmantă, elegantă, carismatică, încrezătoare şi demnă de a reprezenta imaginea oraşului nostru“, a declarat Andrada Fliundra, care se numără printre organizatori.

Concursului de frumuseţe „Miss Korona 2011” are loc astăzi, de la ora 21.00, la Hotel Ramada. Primele trei fete alese vor primi din partea hotelului gazdă câte o cină romantică, iar pe lângă această surpriză, Miss Korona va primi  1 500 de lei, a doua frumoasă a serii va lua 1 000 de lei, iar cea de-a treia concurentă va pleca acasă cu suma de 500 de lei. Ca la orice concurs de frumuseţe nu vor lipsi premiul de popularitate, premiul pentru eleganţă  şi titlul de Miss Talent.

Andrada Fliundra este şi ea una dintre frumuseţile Braşovului. Tânăra are 22 de ani şi este studentă în anul IV la Facultatea de Silvicultură şi Exploatări Forestiere, specializarea Măsurători Terestre şi Cadastru. Carisma, naturaleţea şi ambiţia Andradei i-au adus, până acum, numeroase titluri de miss. Cea mai recentă performanţă a tinerei este faptul că a câştigat simpatia juriului şi a turiştilor din Bodrum, Turcia, la concursul MISS World League of Beauty and Fashion 2011.

Evenimentul este organizat de UNPR Braşov.

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate