Mama care şi-a decapitat copilul de numai şase luni rămâne după gratii

Mama care şi-a decapitat copilul de numai şase luni rămâne după gratii

Monica Iudeanu

16.15 Monica Iudeanu a părăsit arestul Poliţiei Braşov şi a fost transportată la Spitalul Penitenciar Jilava. Cel mai probabil mâine dimineaţă ea va fi expertizată psihiatric la Institutul Naţional de Medicină Legală „Mina Minovici” din Bucureşti.

13.00 Magistraţii au respins recursul formulat de avocaţii mamei criminale, care au cerut judecarea ei în libertatea. Femeia va rămâne în arest.

7.30 Recursul formulat de avocaţii Monicăi Iudeanu, mama care şi-a decapitat propriul copil de şase luni, împotriva măsurii de arestare pentru 29 de zile şi judecarea ei în stare de libertate se judecă astăzi.

Iată câteva fragmente din declaraţiile Monicăi Iudeanu, publicate de Adevărul:  „Auzeam pe hol ceva care mi-a amintit de Apocalipsă… În ceea ce priveşte fapta pe care am comis-o, a fost la îndemnul lui Dumnezeu … Acel copil pe care l-am omorât nu era de fapt un copil ci era un fel de creaţie făcută din vrăji“. Femeia a vorbit şi despre soţul ei, pe care îl credea a fi în pericol. „De mai multă vreme am senzaţia că cineva încearcă să-i facă rău soţului meu…În noaptea aceasta am auzit cum îl băteau pe soţul meu“. Cât despre arestare, Monica Iudeanu a spus că  „am fost arestată ca să fiu luată de lângă familia mea. Eu cer pedepsirea persoanelor din cauza cărora nu pot să dorm că mă violează“.

După recurs, oamenii legii au decis ca Monica Iudeanu să fie supusă unei expertize psihiatrice la Bucureşti, pentru a se constata dacă a avut discernământ în momentul în care a comis crima.

Femeia de 27 de ani din Braşov a şocat şi mai mult după ce le-a spus procurorilor că a recurs la gestul de a-şi sacrifica propriul copil pentru a-i oferi o jertfă lui Dumnezeu.

CITEŞTE ŞI:

Mama ucigaşă, bolnavă psihic?

Despre cumplitul caz al Monicăi Iudeanu, care și-a tranșat bebelușul de șase luni cu un satâr, CITIȚI AICI.

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate