VIDEO Nebunie totală în traficul din Brașov

VIDEO Nebunie totală în traficul din Brașov

marcaje strada lunga 3Aveți mai jos secvențe surprinse de un brașovean în municipiul Brașov.

Veți avea ocazia să vedeți șmecheri cu limuzine care fac slalom printre mașini, evident fără să semnalizeze, pietoni care sunt ca toreadorii pe zebre printe autoturisme, dar și pietoni care trec pe roșu…

Din „meniu” nu lipsesc bizonii parcați pe trecerile de pietoni, dar și doi polițiști care au oprit mașina de serviciu într-o stație de autobuz de pe Iuliu Maniu ca să-și ia o cafea de la o tonetă etc.
Între timp, am mai primit poze cu bizoni. Dacă zilele trecute aveam un bizon cu Porsche pe strada Dobrogeanu Gherea, care a blocat total trotuarul, acum avem parte de unul cu un BMW, exact în același loc.

Alte articole:   Ministrul Agriculturii: România ar putea obţine 30 de milioane de tone de porumb anual

CLICK pe poze pentru a se mări!

Iată ce ne mai scrie un alt cititor, Marius Bizom:

„Brasovul e un oras minunat, doar ca are o situatie aparte in ultima vreme: accidentele, in special in zona trecerilor de pietoni. Pe Calea Bucuresti avem treceri de pietoni, avem un bulevard care permite soferilor sa depaseasca frecvent 60 km/h, dar avem si panouri de publicitate. Unele reclame sunt amplasate in zona trecerilor de pietoni care impiedica vizibilitatea soferilor si pietonilor deopotriva. Amplasarea acestor panouri publicitare se face, in mod normal, cu respectarea prevederilor legale si regulamente locale. Insa am constatat faptul ca Legea 185/2013 este incalcata flagrant. Acest act normativ interzice mijloacelor de publicitate pe zona carosabila a strazilor si a drumurilor, indiferent de categoria acestora.
NOTA: A se vedea art. 15 din Legea 185/2013, cu modificarile si completarile ulterioare”.
Întrebări fără răspuns, deocamdată de la Primăria Brașov, ne-au fost puse de alți cititori, care nu înșțeleg de ce prima bandă cum vii dinspre Codlea spre Centru, la dreapta pe strada lungă a fost îngustată pentru a se lărgi un trotuar care are pe mijloc stâlpii de iluminat, „în contextul în care acolo nu se fac defilări și nici nu e trafic pietonal foarte mare”. Un alt brașovean întreabă care dinter liniile care demarchează benzile de circulațioe pe strada Lungă sunt cele „pe bune”, iar ]n caz de accident, Doamne fereşte!, cine plăteşte??
CLICK pe poze pentru a se mări!

Dacă aveți filmulețe din trafic sau poze cu bizoni, le așteptăm pe contact@newsbv.ro

Alte articole:   În județul Brașov sunt disponibile 1.454 de locuri în creșe de stat și 17.129 de locuri în grădinițele de stat și particulare acreditate sau autorizate.
Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate