Un tânăr a accidentat o persoană și a fugit de la locul faptei

Un tânăr a accidentat o persoană și a fugit de la locul faptei

Poliția Municipiului Săcele a fost sesizată prin apelul unic 112 cu privire la producerea unui accident rutier pe strada Pădurii din localitatea Tărlungeni, din Brașov.

,,În fapt, la data de 11 decembrie, în jurul orei 22.50, un bărbat, care a condus un autovehicul pe strada Pădurii din Tărlungeni, a surprins și accidentat o persoană, care se afla lângă gardul unui imobil, acesta părăsind locul accidentului fără încuviințarea cadrelor de poliție.


Victima a fost transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Cu ocazia verificărilor efectuate, la data de 12 decembrie a.c., polițiștii au identificat conducătorul auto ca fiind un tânăr, în vârstă de 20 ani din Tărlungeni, Brașov.


Procedându-se la verificarea în baza de date a Poliției Române a documentelor personale și ale autovehiculului condus, cadrele de poliție au constatat faptul că tânărul nu deține permis de conducere, iar autovehiculul condus de către acesta nu este înmatriculat, plăcuțele cu numărul de înmatriculare figurând ca fiind atribuite unui alt autovehicul.
În baza probatoriului administrat în cauză, la data de 12 decembrie 2019, tânărul a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, ulterior, la data de 13 decembrie a.c., instanța a dispus măsura preventivă a controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile față de acesta.


În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „vătămare corporală din culpă”,”părăsirea locului accidentului”, „conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și „punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat”–faptă prevăzută și pedepsită de art. 334, alin. 1 și alin. 2 din Codul Penal, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor”, potrivit I.P.J. Brașov.

Distribuie dacă îți place!