Tragedie la Codlea. Un copil de un an a murit înecat în propria vomă

Tragedie la Codlea. Un copil de un an a murit înecat în propria vomă

FOTO: Arhivă

Micuţul a murit aseară înecat în propria vomă, după ce mama sa a plecat la serviciu. Vecinii familiei cred că băieţelul ar fi putut fi salvat, dacă spitalul din localitatea nu ar fi fost închis, până la sosirea ambulanţei din Braşov pierzându-se destul de mult timp.

Bona a ajuns în casa familiei codlene la o oră după plecare mamei şi a observat că băieţelul, în vârstă de un an şi opt luni, este vânăt. A sunat la 112, iar o ambulanţă din Codlea a sosit imediat, însă, echipajul, nu avea toate dotările necesare aşa că a solicitat intervenţia altei autospeciale de rang superior, din Braşov, însă, a fost prea târziu.

Alte articole:   Bitcoin a depăşit 40.000 de dolari pentru prima dată în acest an

„În apelul telefonic s-a precizat că micuţul este inconştient. Am trimis echipajul de la Codlea, care era cel mai aproape. Au solicitat intervenţia unui echipaj de rang superior de la Braşov. Când am ajuns acolo de la Braşov, copilul avea pete cadaverice care ne-au indicat că decesul se produsese de o bucată bună  de timp, iar în cavitatea bucală avea  resturi de vărsătură, ceea ce a înseamat că a aspirat voma şi s-a înecat”, a declarat pentru „Adevărul“ Cătălin Buzulescu, medic la Ambulanţa Braşov.

Potrivit codlea-info, copilului i s-au dat cartofi prajiti, iar la ora 10, cand a venit tatal copilului, l-a gasit cu spume la gura. A fost anuntata politia si s-a deschis o ancheta in acest caz.

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate