Trafic rutier închis pe strada Rura Mare din Prejmer

Trafic rutier închis pe strada Rura Mare din Prejmer

Traficul rutier va fi restricţionat timp de 7 zile pe strada Rura Mare din Prejmer pentru lucrările de stabilizare mecanică în situ cu liant hidraulic 

Primarul comunei Prejmer, Apafi Mihai – Florin, anunță că joi s-au demarat lucrările de stabilizare mecanică în situ cu liant hidraulic pe strada Rura Mare.  În acest sens, traficul rutier de orice categorie este interzis în zonă.

Potrivit edilului, joi s-a finalizat procedura pe 50% din suprafaţa străzii, iar finalizarea lucrării va dura aproximativ 7 zile.

Astăzi (miercuri-n.r.) se va finaliza 50% din suprafața străzii pe care va fi INTERZIS TRAFICUL RUTIER DE ORICE CATEGORIE, iar de mâine 6 octombrie, până joi 12 octombrie, timp de 7 zile se va aplica același principu pentru pentru întreaga suprafață a străzii.
Avem rugămitea de a respecta aceste indicații pentru a nu periclita calitatea suprafețeI stabilizate.
La intrarea pe stradă vom amenaja un spațiu destinat parcării autovehiculelor riveranilor pentru perioada în care accesul va fi restricționat.
Începând cu data de 12 octombrie se va așterne fundația de balast care va putea fi utilizată de către orice tip de autovehicul.
Vă mulțumim pentru răbdare și înțelegere!” atransmis primarul comunei Prejmer, Apafi Mihai – Florin.

Dacă apreciezi știrea, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Noutăți RAPID și pe canalul de Telegram: Abonați-vă AICI
Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   O nouă campanie de dezinsecţie și de combatere a căpușelor în Braşov

Anunţuri mică publicitate