„Terapie prin Poezie” la Brașov. Georgiana Dănilă, la „Culisele Zilei cu Sebastian Dan”

„Terapie prin Poezie” la Brașov. Georgiana Dănilă, la „Culisele Zilei cu Sebastian Dan”
Evenimentul de „Terapie prin Poezie” ajunge în Mediterra Braşov, un restaurant foarte frumos din centrul oraşului, unde sunteți invitați să veniţi, să serviţi cina şi să petreceţi aproximativ 3 ore. Spectacolul va avea loc în data de 26 Aprilie, de la ora 18.00.
„Sunt entuziasmată şi nerăbdătoare să vin în mijlocul vostru cu poeziile mele motivaţionale, cu cărţile mele, cu energia mea solară şi cu surprize muzicale. Vom crea împreună o seară magică, o seară în care ne vom întoarce acasă, în miezul fiinţei noastre şi ne vom contopi într-o stare de armonie şi uniune cu divinul.
Invitaţii mei speciali sunt doi tineri braşoveni extrem de talentaţi, care cântă la chitară clasică şi care ne vor încânta auzul cu degetele lor fermecate. Numele lor sunt Albert Şerban şi Tudor Coţofană şi trebuie să menţionez că ei sunt pregătiţi de acelaşi profesor care şi mie mi-a inspirat în copilărie iubirea faţă de artă, muzică şi frumos, domnul Gheorghe Petrovan! ”
Pentru a vă rezerva locurile la mese vă invit să sunaţi direct la restaurant, la numărul de telefon: 0729084000.
Nu vor fi bilete la intrare, dar există o cutie de donaţii pentru cei care doresc să sprijine. Orientativ, suportul recomandat este de 40 de lei.
Mai multe despre Georgiana Dănilă puteți afla în emisiunea „Culisele Zilei cu Sebastian Dan”.

Dacă apreciezi știrea, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Alte articole:   Hristos a Înviat! Paște fericit! Sărbători liniștite alături de cei dragi!

Noutăți RAPID și pe canalul de Whatsapp și Telegram !

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate