Susanu a câștigat procesul cu șeful de la Protecția Consumatorului

Susanu a câștigat procesul cu șeful de la Protecția Consumatorului

Președintele ANPC, Horia Constantinescu, și ANPC vor trebui să-i achite comisarului Sorin Susanu, șeful CRPC Brașov, suma de 11.900 de lei, după o decizie a Curții de Apel Brașov, care apare pe portalul instanțelor de judecată și a fost consultată de Bugetul.ro.

Printr-un ordin dat la 15 iunie, Constantinescu a dispus mutarea lui Sorin Susanu de la Comisariatul Regional pentru Protecția Consumnatorilor (CRPC) Brașov la CRPC Dâmbovița. În data de 12 iulie, Susanu a obținut suspendarea ordinului lui Constantinescu în instanță. Cum șeful ANPC a făcut recurs, zilele trecute s-a judecat recursul, iar instanța i-a dat câștig de cauză lui Sorin Susanu.

Astfel, Horia Constantinescu, având calitatea de președinte al ANPC, și Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor vor trebui să-i achite lui Susanu 11.900 de lei. Decizia Curții de Apel Brașov este definitivă.

Solutia pe scurt: Respinge excepţia lipsei de interes invocată de intimatul-reclamant Susanu Claudiu Sorin. Respinge recursul formulat de recurenţii-pârâţi Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorilor şi Preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor, Horia Miron Constantinescu împotriva încheierii din data de 12.07.2022 pronunţată de Tribunalul Braşov – Secţia a II-a civilă, de contencios administrativ şi fiscal în dosarul nr. 2147/62/2022, pe care o menţine. Obligă recurenţii-pârâţi Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorilor şi Preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor, Horia Miron Constantinescu la plata către intimatul-reclamant Susanu Claudiu Sorin a sumei de 11.900 lei cu titlu de cheltuieli de judecată în prezentul recurs. Definitivă”, este decizia magistraților de la Curtea de Apel Brașov.

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate