Surprize de 1 iunie, la ZOO Brașov

Surprize de 1 iunie, la ZOO Brașov

De 1 Iunie celebrăm Ziua Internațională a Copilului la Zoo cu activități speciale și surprize pentru întreaga familie. 

Cu această ocazie, Grădina Zoologică Brașov îi invită pe toți copiii, mici și mari, alături de părinți, între orele 10:00-18:00, să participe la o zi plină de distracție și momente de neuitat. Am pregătit o mulțime de jocuri interactive și de cultură generală, concursuri, rebusuri pe asfalt, mimă, povești și curiozități despre animale, desene pe asfalt, toate menite să aducă bucurie și cunoaștere, oferind ocazia de a învăța despre animale și mediul înconjurător într-un mod distractiv și captivant.

Aflat la a IX – a ediție, evenimentul de anul acesta invită vizitatorii să aibă parte de și mai multă veselie, iar noutatea zilei o reprezintă concertul de filarmonică ”Carnavalul Animalelor” de Camille Saint-Saëns, fiind programate două spectacole, la orele 11:00 și 12:00.  ”Pe 1 iunie, Filarmonica Brașov va interpreta „Carnavalul Animalelor” de Camille Saint-Saëns la grădina zoologică, oferind o experiență inedită și captivantă atât pentru cei mici cât și pentru cei mari. Vor avea loc două spectacole, programate la orele 11:00 și 12:00, care vor fi prezentate de îndrăgita violoncelistă Alexandra Enache. Aceasta va ghida publicul prin fascinanta lume a muzicii și a animalelor, aducând la viață fiecare dintre cele 14 părți ale suitei muzicale. „Carnavalul Animalelor” este una dintre cele mai cunoscute lucrări destinate copiilor, realizând portrete muzicale ale mai multor animale într-un mod plin de umor și imaginație. De la leul regal până la elefantul cel greoi, fiecare parte surprinde esența fiecărui animal prin intermediul sunetelor. ”(Filarmonica Brașov)

Alte articole:   Când poate deveni pepenele un pericol pentru sănătate

Suntem convinși că educația este cheia pentru a crea o lume mai bună, iar grădinile zoologice joacă un rol crucial în acest sens.  În această zi, mai mult ca oricând, vrem să le oferim copiilor un mediu sigur și vesel în care să se dezvolte, să exploreze și să se bucure de frumusețea lumii naturale.

Vă așteptăm cu drag să petrecem împreună o zi de neuitat la zoo, sărbătorind copiii și frumusețea naturii!

Copii până în 14 ani și cei instituționalizați, cu vârsta până la 18 ani, beneficiază de intrare gratuită.

Dacă apreciezi știrea, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Alte articole:   Grecia, în topul creşterii cheltuielilor turiştilor europeni în prima jumătate a anului

Noutăți RAPID și pe canalul de Whatsapp și Telegram !

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate