Stabilus îşi extinde producţia la Braşov

Stabilus îşi extinde producţia la Braşov

Compania germana Stabilus va investi încă 600.000 de euro în într-o nouă capacitate de producţie, urmând ca aici să se fabrice anumite echipamente electrice. Pentru deschiderea punctului de lucru, Stabilus va închiria un teren de 4.000 de metri pătraţi pe care în prezent este amplasat un showroom, se arată într-un anunţ publicat în Monitorul Oficial luna trecută, ciatta de bzb.

Reprezentanţii Stabilus România nu au vrut să facă ieri niciun comentariu cu privire la această informaţie. Grupul german Stabilus este unul dintre cei mai importanţi producători mondiali de arcuri cu gaz si amortizoare hidraulice pentru scaunele ergonomice folosite în industria auto.
Informaţii despre deschiderea de către investitorii germani a unei a doua fabrici la Braşov au apărut imediat după ce a fost inaugurată prima fabrică de către grupul Stabilus, în toamna lui 2005.
Stabilus România şi-a redus anul trecut pierderile la 10,523 milioane de lei, potrivit datelor de pe site-ul Ministerului Finanţelor Publice, după ce în 2009 raporta pierderi de peste 18 milioane de lei.

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Ia românească, un simbol al eleganței la nivel mondial (FOTO)

Anunţuri mică publicitate