Sportul Studențesc Corona își joacă șansa la Brașov

Sportul Studențesc Corona își joacă șansa la Brașov

Poloiștii de la Sportul Studențesc Corona au programate miercuri și joi, de la ora 17, două partide din play-off-ul campionatului, în compania formației Steaua București.

Primele meciuri dintre cele două echipe s-au jucat săptămâna trecută, la București, iar poloiștii antrenați de Aurelian Georgescu au pierdut și în cazul în care vor înregistra încă o înfrângere miercuri, partida de a doua zi nu va mai avea loc, deoarece Steaua ar acumula trei victorii din cinci partide. Context în care se va lupta pentru prima poziție în clasament.

Aurelian Georgescu a declarat: „În primele două meciuri am pierdut, însă așteptăm ca în bazinul de la Brașov lucrurile să stea mai bine pentru noi. Este important să facem un joc bun și cine știe, poate putem spera la un rezultat pozitiv. Ne va lipsi Vlad Georgescu, jucător care se află cu naționala la calificările pentru «Europene», dar sperăm să ne descurcăm bine și fără el. Dacă vom pierde prima partidă, vom juca pentru locurile 3-4 cu Dinamo, primele meciuri urmând să le disputăm în deplasare, pe 13-14 mai, iar următoarele pe 20-21 mai, la Brașov. Vrem foarte tare să obținem victorii în primele jocuri, pentru ca la Brașov să jucăm apoi un singur meci”.

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate