Soldatul american era beat criță. Fata este în stare critică la Spitalul Județean

Soldatul american era beat criță. Fata este în stare critică la Spitalul Județean

accident soldat american poiana brasov web

16.35 Într-o reacţie pentru Gândul, Ambasada SUA a precizat: „Suntem la curent cu faptul că a avut loc un incident în trafic aseară. SUA vor coopera pe deplin la anchetă. Nu putem comenta cu privire la o anchetă aflată în desfăşurare”.

12.55 Accidentul provocat de soldatul american marți seară, pe drumul spre Poiana Brașov, se putea termina cu o tragedie.

„Avea o alcoolemie de 0,65 în aerul expirat și 1,3 la mie în sânge. Era atât de beat că nu se putea ține pe picioare. Era haotic, nu răspundea la întrebări”, ne-a declarat tatăl șoferului, Costin Păunescu, care a fost lovit de jeep-ul soldatului american.

Soldatul american era îmbrăcat în haine civile și era încălțat cu bocanci militari. Pe timpul nopții el a fost lăsat în custodia Poliției, în arest. El fac parte dintr-un grup de militari care sunt cazați la Hotelul Kronwell, de lângă Gara CFR Brașov.

Alte articole:   Alexandra Crivineanu la Culisele Zilei cu Sebastian Dan

Fata este la reanimare

Ambii pasageri din autoturism se resimt după coliziunea cu jeep-ul. 

Cel mai grav rănită a fost Agnes Wagner, prietena lui Costin. Ea se afla „pe locul mortului”, locul unde impactul a fost exterm de puternic. Jeep-ul condus de american, din cauza vitezei foarte mari, a intrat pe contrasens, a dărâmat un parapet din zidărie și apoi s-a lovit cu autoturismul condus de Costin.

Agnes a fost operată de urgență azi-noapte. Are patru coaste fracturate și ambii plămâni perforați. Acum este la reanimare și toțși prietenii se roagă pentru ea: următoarele două zile sunt critice.

Costin s-a dus și el, în această dimineață, la un control medical. Acuză dureri de stern și are o entorsă urâtă la un picior.

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate