blog-logo

Cine sunt tinerii accidentați de soldatul american beat

Cine sunt tinerii accidentați de soldatul american beat

costin paunescu si agnes wagnerAm aflat cine sunt victimele accidentului produs aseară pe drumul spre Poiana Brașov, din cauza unui soldat american băut.

Este vorba despre Agnes Wagner și Costin Păunescu. Amândorura le plac mașinile și fac parte dintr-un grup de prieteni pentru care mașinile sunt niște bijuterii care trebuie întreținute pe măsură.

Iată mesajele prietenilor postate pe Facebook

Corboşi Adrian Păcat de cele întâmplate. emoticon frown Sper ca fata să îşi revină cât mai repede. Asta e o dovadă că oricând într-o clipită cineva îți poate distruge munca de atâția ani sau chiar viața şi sănătatea. Sper ca acel american sa primească ceea ce merită!

Mihaita Alexandru Popovici Fara cuvinte imi pare rau pt Paunescu Costin. Numai el stie ce efort o depus pt masinuta aia .mare pacat

Koss Rares Baieti dupa ce toata lumea e bine trebuie facut ceva nu are cum si asta sa scape basma curata. Nu se mai poate vin si ne omoara pe strazile noastre si pleaca ca si cum nimica nu sa intamplat. Costin, sincer imi pare rau ca treci prin asta dar trebuie sa fii tare. Numa bine si aveti grija unu-l de celalalt.

Aceasta este mașina făcută praf de soldatul american.

Alte articole:   ÎN DIRECT Conferință de presă europarlamentarul Victor Negrescu, la Brașov

 

masina accidentata de american

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.