RATBV anunță modificări pe traseul liniei 36!

RATBV anunță modificări pe traseul liniei 36!

Pentru o mai bună asigurare a cerințelor de mobilitate ale călătorilor din zona cartierului Tractorul, RATBV va extinde, de luni, 25 martie, traseul liniei 36, acesta urmând a deservi încă patru stații nou înființate.

Modificarea a fost aprobată de Asociația Metropolitană pentru Dezvoltarea Durabilă a Transportului Public Brașov și va genera și o îmbunătățire a frecvenței trecerilor prin stații a autobuzelor de pe linia 36 la orele de vârf.

Traseul va deservi noile stații de îmbarcare / debarcare denumite ”Bronzului” (pe strada 1 Decembrie 1918),” Ioan Socec” (pe strada 1 Decembrie 1918), ”Ștefan Baciu” (pe strada Ștefan Baciu) și ”Alexandru Ciurcu” (pe strada Alexandru Ciurcu).

Traseul cu indicativul 36 va fi prelungit de la giratoriul dintre străzile Independenței și 1 Decembrie 1918 și va circula apoi pe străzile: 1 Decembrie 1918, Ștefan Baciu, Alexandru Ciurcu, Argintului, Bronzului, ajungând în cap de linie ”Independenței”.

În noua configurație a traseului liniei 36, stațiile “1 Decembrie 1918” (spre cap linie Independenței) și “Aluminiului” nu vor mai fi deservite.

RATBV va afișa pe site-ul www.ratbv.ro și în toate stațiile de pe traseu noile grafice de circulație, acestea urmând a purta mențiunea ”Valabil din 25.03.2024”.

În altă ordine de idei, tot de luni, autobuzul care deservește traseul de transport special pentru elevi TE 1 (Noua – Saturn – Livada Poștei – Șirul Beethoven) va opri și în stația ”Cometei”, de pe Bulevardul Saturn, la ora 07.18.

Dacă apreciezi știrea, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Noutăți RAPID și pe canalul de Whatsapp și Telegram !

Distribuie dacă îți place!