Programul Național Cantus Mundi anunță înscrierile la Școala de Vară

Programul Național Cantus Mundi anunță înscrierile la Școala de Vară

Programul Național Cantus Mundi lansează înscrierile la Școala de Vară, ediția 2023.

Corul Național de Cameră „Madrigal – Marin Constantin” prin Programul Național Cantus Mundi lansează înscrierile la Școala de Vară Cantus Mundi 2023.

A cincea ediție a programului se va desfășura pe parcursul a două serii de câte două săptămâni, în perioada 3 – 28 iulie 2023 și se adresează copiilor cu vârste între 7 și 13 ani (7 ani împliniți la data înscrierii și până la împlinirea vârstei de 13 ani) din București și împrejurimi, dornici să-și dezvolte creativitatea prin intermediul muzicii, a educației muzicale și a altor activități artistice.

Atelierele Școlii de Vară Cantus Mundi vor fi organizate la sediul Corului Madrigal – Cantus Mundi din Aleea Dealul Mitropoliei nr. 11, sector 4, București și vor fi coordonate de profesioniștii Corului Madrigal și ai Cantus Mundi, formatori cu o vastă experiență în domeniu.

Alte articole:   Pensiile se vor majora de două ori în 2024. Klaus Iohannis a promulgat noua Lege a pensiilor

Calendar serii Școala de Vară Cantus Mundi

Cele două serii ale Școlii de Vară Cantus Mundi se vor desfășura în intervalul orar 09:00 – 17:00, de luni până vineri, după următorul calendar:

  • Seria I: 3 – 14 iulie
  • Seria a II-a: 17 – 28 iulie.

Părinții pot înscrie copiii la Școala de Vară Cantus Mundi prin completarea formularului online de la adresa https://s9.ro/1sxj 

Înscrierile se primesc în limita locurilor disponibile, în ordine cronologică. 

Taxa de participare pentru o serie este de 900 de lei de persoană și include parcurgerea atelierelor și activităților prevăzute în program, precum și contravaloarea mesei de prânz.

Procese interactive şi learning by doing

Școala de Vară Cantus Mundi se desfășoară cu scopul de a oferi copiilor o alternativă educațională complexă, aplicată și distractivă, prin procese interactive, learning by doing și include:

  • jocuri de cunoaștere și dezvoltare personală (muzicale, sociale, de rol, de comunicare),
  • audiții muzicale explicate,
  • ateliere de muzică corală,
  • noțiuni de percuție,
  • mișcare scenică,
  • vizionări de spectacole cu explicații și jocuri interactive,
  • improvizație muzicală sau întâlniri cu artiști cunoscuți.
Alte articole:   Pe 1 Decembrie se aprind luminiţele de Crăciun la Victoria

Activitățile din program sunt construite pe grupe de vârstă, adaptate etapelor de dezvoltare socială, psihologică, emoțională și cognitivă ale participanților și îi spijină pe cei mici să dobândească noi modalități de exprimare și dezvoltare artistică.

Mai multe detalii și informațiile logistice privind organizarea programului sunt disponibile pe website-ul cantusmundi.ro, secțiunea Școala de Vară, în Regulamentul Școlii de Vară Cantus Mundi – Ediția 2023.

Dacă apreciezi știrea, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Noutăți RAPID și pe canalul de Telegram: Abonați-vă AICI

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate