Se produce zăpadă artificială în zona superioară a Masivului Postăvarul

Se produce zăpadă artificială în zona superioară a Masivului Postăvarul

În această dimineață s-a înregistrat o temperatură de -7 grade Celsius în Masivul Postăvarul și -2 grade celsius în Poiana Brașov. Cerul este senin și sunt condiții tot mai bune pentru practicarea sporturilor de iarnă.

Toate pârtiile din zona superioară, până la Telescaunul Ruia, sunt deschise, amenajate și în condiții foarte bune! În zona inferioară sunt deschise și se prezintă în condiții bune pârtiile Bradul și Stadion. Se coboară până jos, pe Sulinar, cu final la Pârtia Bradul și pe Drumul Roșu – varianta 3D – Drumul Albastru –Telegondola.

Datorită temperaturilor scăzute, administratorii domeniului schiabil au pus în funcțiune tunurile de produs zăpadă artificială. În consecință, până în zona lacului avem strat nou de zăpadă, care depășește 30-40 de centimetri. 20-25 de centimetri măsoară stratul de zăpadă și pe pârtiile Bradul și Stadion.

Atenție, schiori! Din cauza diferențelor mari de temperatură între zi și noapte, zăpada poate fi tare sau chiar înghețată dimineața, mai ales în zona superioară a masivului.

În această dimineață funcționează următoarele instalații de transport pe cablu: telegondola, telescaunul Ruia, teleschiurile Bradul și Stadion.

Ski-pass-urile, inclusiv cu opțiunile valabile pentru Miercurea brașovenilor, pot fi încărcate și online: www.skibv.ro.

Informații despre starea pârtiilor și funcționarea transportului pe cablu: https://starepartii.brasovcity.ro/

Dacă apreciezi știrea, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Noutăți RAPID și pe canalul de Whatsapp și Telegram !

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate