Prințul Charles vrea să-și extindă casa de la Viscri

Prințul Charles vrea să-și extindă casa de la Viscri
Prințul Charles în România, Foto: adevarul.ro

Prințul Charles în România, Foto: adevarul.ro

Prinţul Charles al Marii Britanii, moştenitorul coroanei britanice, a sosit, marţi după-amiază, în România, pe Aeroportul Internaţional „Transilvania”, din Târgu Mureş, cu un avion privat, fiind preluat de SPP. Prinţul Charles a petrecut câteva ore în satul braşovean Viscri, mergând la locuinţa pe care o are în localitate şi a discutat cu un arhitect despre lucrări la aceasta, întrucât intenţionează să o extindă.

Prinţul Charles a petrecut, marţi, câteva ore în satul braşovean Viscri, mergând la locuinţa pe care o are în localitate şi discutând cu un arhitect despre lucrări la aceasta, întrucât intenţionează să o extindă.

Moştenitorul coroanei britanice a fost întâmpinat de săteni şi de oficialităţile locale, după care a mers la locuinţa sa, el plecând din Viscri în jurul orei 18.30.

Alte articole:   Cutremur în judeţul Tulcea, unde mişcările seismice sunt rare

„A fost întâmpinat aşa cum se cuvine, cum este întâmpinat de fiecare dată. Apoi a dorit să discute cu arhitectul despre lucrările la locuinţă pentru că are în vedere extinderea acesteia. A petrecut câteva ore la Viscri, apoi a plecat”, a declarat Caroline Fernolend, vicepreşedinte al Fundaţiei „Mihai Eminescu Trust”, citată de Mediafax.

Ea a precizat că Prinţul Charles nu va înnopta la Viscri, însă nu a menţionat care este următoarea destinaţie a acestuia. Prinţul Charles al Marii Britanii a sosit în România cu un avion privat.

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate