PDL – partidul coloneilor

PDL – partidul coloneilor

Antena 3 a dezvăluit cum au fost înaintați în grad, prin ordine secrete ale  fostului Ministru al Apărării Naționale, Gabriel Oprea,oamenii PDL. De la Brașov, printre bravii soldați ai partidului, sunt cei de mai jos. Trebuie remarcat faptul că s-au sărit multe grade pentru a  ajunge la gradul de colonel sau lt. colonel.

Radu Tudor remarca faptul că doar Ceaușescu ce a mai fost înălțat în grad de la muncitor la general maior… si mai intreaba retoric ce servicii au adus regimului Băsescu de au fost înaintați în grad prin ordin secret. Interesant este și faptul că printre colonei apare și jurnalistul Roberet Turcescu.

  • Ionel Goidescu – fostul primar al Predealului, a ajuns locotenent colonel, de la caporal – 2011
  • Ion Gonțea – fostul prefect, de la sergent la colonel – 2010
  • Gheorghe Ialomițianu – fostul ministru al Finanțelor, deputat, a fost avansat de la sublocotenent la colonel, în  2010.
Alte articole:   Foştii şefi ai SRI Florian Codlea şi Dumitru Dumbravă, sub control judiciar pe cauţiune. Cei doi, acuzați de trafic de influență și spălare de bani

Actualul ministru al Apărării, general (r) Corneliu Dobrițoiu, a declarat că Armata va deschide o acțiune în instanță pentru ridicarea tuturor gradelor oferite ilegal tuturor celor care le-au primit ilegal.

Fără a răspunde nici un moment la acest subiect, fostul prefect şi ex-deputatul Gonţea a declarat că „Gâdea este o ruşine naţională. Nu discut lista lui Gâdea. Nu am ajuns să îmi taie capul un oarecare Gâdea şi nu mă uit la emisiunile lui. Nu am ajuns să-mi taie capul un ,«gâde». Băi, tu greşeşti că te iei după el. Pe mine mă judecă doar Dumnezeu. Cum mă judecă El pe mine, nu ştii tu”.
La rândul său fostul ministru al Finanţelor Gheorghe Ialomiţianu ne-a declarat despre faptul că a fost numit ofiţer superior de către fostul ministru al Apărării Naţionale Gabriel Oprea că ,,Nu a fost cererea mea. A sosit la cabinetul ministerului de Finanţe. Poate pentru că eu, ca ministru, am susţinut orice cerere venită de la Ministerul Apărării. Oricum, eu eram ofiţer din 1983 după două săptămâni, nu, şase luni de activitate. Am o specialitate de armă. Gradul nu a fost politic. Nu a fost nici o cerere a ministerului de Finanţe. Nu eu am fost la MApN (Ministerul Apărării Naţionale, n.red). Pentru mine a fost o amabilitate, pentru că tot ce susţineau colegii de la Apărare, de la măriri de fonduri până la trimiterea de soldaţi în Afganistan sau la recalcularea pensiilor pentru foştii ofiţeri, îi ajutam. Cred că a fost o cutumă gestul lor, pentru că eu a susţinut mereu Ministerul Apărării

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate