Parteneriat pentru dezvoltarea fotbalului juvenil!

Parteneriat pentru dezvoltarea fotbalului juvenil!

Cluburile participante în Liga a IV-a Brașov, Colțea 1920 Brasov și CS Vulcan, au pus bazele unui parteneriat în ceea ce privește susținerea și dezvoltarea fotbalului juvenil.

„Experiența acumulată din parteneriatul cu CELTA VIGO poate fi utilă oricui este interesat să aplice lucruri noi și moderne în fotbalul de bază, clubul nostru a fost mereu deschis spre astfel de colaborări și anii trecuți, mediul rural înca are foarte mulți copii cu talent nativ pentru fotbal și ei trebuie sprijiniți. Ne bucurăm să vedem interes pentru viitor la partenerii noștri de la Vulcan și sunt convins că acest parteneriat este un plus pentru întreg fotbalul juvenil din zona noastră”, a declarat Liviu Nicolae – coordonator Colțea 1920 Brașov.

Alte articole:   Trei produse românești, marca Auchan, desemnate Produsul Anului 2024

Parteneriatul, încheiat pe o perioadă de 5 ani de zile

Acesta presupune formarea antrenorilor de la Vulcan conform metodologiei aplicate de Colțea în parteneriatul cu Celta Vigo, schimburi de experiență între grupele de copii, organizarea de activități comune pentru copiii legitimați la ambele cluburi, cât și monitorizarea și sprijinirea talentelor pentru a progresa spre o posibilă carieră de fotbalist profesionist.

„Am dorit să reușim această colaborare pentru copiii din comuna Vulcan. Copii care sunt foarte talentati și ambițiosi. Dorim ca prin acest parteneriat să le oferim șansa să ajungă fotbaliști și, de ce nu, fotbaliste. Deoarece avem si multe fetițe în cadrul centrului de copii si juniori, să poată juca la un nivel mai înalt. Sunt convins că vom face lucruri frumoase împreună și suntem fericiți că munca noastră este recunoscută.

Suntem foarte motivati să oferim jucători cu valori morale și sportive corecte, care să ne reprezinte cu mândrie mai departe. Mulțumim celor de la Colțea 1920 că au fost deschiși să vină alături de noi. În ultimii ani au demonstrat că sunt clubul cel mai bine organizat atât administrativ cât și tehnic. Ultimii brașoveni care au ajuns fotbaliști profesioniști sunt plecați de la Colțea și ne dorim să oferim această șansă și copiilor din Vulcan”, a precizat Horațiu Suciu, președinte CS Vulcan.

Alte articole:   Cum poți prepara o salată sănătoasă, potrivit unui dietetician

Dacă apreciezi știrea, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate