Onco Card a ieșit din insolvență

Onco Card a ieșit din insolvență

Companiile Onco Card și Onco Card Invest, parte din grupul cu același nume, coordonatoarele Centrului Regional de Diagnostic și Tratament Oncologic din Brașov, cea mai mare unitate medicală cu profil oncologic din Centrul României și una dintre cele mai moderne din CEEși-au încheiat procesul de reorganizare sub coordonarea Filialei Brașov a CITR.

Cele două societăți operatoare de servicii medicale destinate pacienților cu nevoi oncologice ies din insolvență în urma unui proces de reorganizare structurat pe nevoile complementare ale celor două afaceri.

Conform datelor financiare, atât Onco Card cât și Onco Card Invest au respectat și au reușit să plătească anticipat sumele stabilite în planul de reorganizare, ieșind din insolvență cu un an înainte de termenul previzionat.

Mihaela Bocea, partner CITR Brașov: „Provocarea și în același timp beneficiul gestionării celor două proceduri de reorganizare a fost să realizăm sinergii pe tot parcursul procedurii, ținând cont atât de interesele incontestabile ale pacienților în păstrarea funcționalității centrului, cât și de interesele celorlalte părți implicate. Este o muncă de echipă exemplară, în care prin implicarea, deschiderea și solidaritatea părților am reușit să coordonăm reorganizarea în condiții de normalitate, eficiență și servicii calitative pentru pacienți.”

Cele două companii înregistrau la intrarea în reorganizare datorii curente în valoare de aproximativ 2,8 milioane de lei

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Incendiu la o casă în Codlea

Anunţuri mică publicitate