Olimpia CSU Brașov, motivată să producă surpriza cu CSM Constanța

Olimpia CSU Brașov, motivată să producă surpriza cu CSM Constanța

Pentru prima dată după mulți ani, Sepsi SIC Sf. Gheorghe are o contracandidată serioasă în Liga Națională de baschet feminin. Întărită consistent în vară, CSM Constanța este văzută de mulți iubitori ai baschetului drept favorită la câștigarea titlului național în acest sezon. Olimpia CSU Brașov va simți pe propria piele valoarea dobrogencelor chiar în acest weekend.

Duminică, de la ora 17.00, în Sala Sporturilor este programat meciul dintre Olimpia CSU Brașov și CSM Constanța. Chiar dacă a început cu un eșec, la Rapid, noua stagiune de campionat, antrenorul Olimpiei, Dan Calancea, are încredere în echipa sa și crede că brașovencele pot produce surpriza.

Avem un lot competitiv, care este capabil să obțină rezultate bune, dar există multă incertitudine financiară la formația noastră. Astfel că nu știm ce se va întâmpla în acest sezon. Pentru un antrenor este extrem de complicat să gestioneze situații care nu depind de el, strict de latura sportivă. Să sperăm că problemele se vor rezolva și vom putea să jucăm un baschet de calitate. Chiar dacă am pierdut la Rapid, să nu uităm că giuleștencele au jucat de la egal la egal cu Sepsi. Rapid este o formație solidă, cu jucătoare de certă valoare. Sunt convins că nimănui nu-i va fi ușor în Giulești. Cred că CSM Constanța, adversara noastră de duminică, este capabilă să câștige campionatul, ajutată și de regulamentul din competiția internă. Va fi un meci teribil de complicat. CSM Constanța a fost aproape să câștige în Turcia, la Galatasaray, finalista de anul trecut din Eurocup. Asta spune totul despre valoarea trupei de la malul mării. Constanța aliniază o echipă redutabilă, în ciuda absențelor. Dar avem șansa noastră, ne va fi greu, dar nu imposibil. Avem argumentele noastre, iar printr-o mobilizare extraordinară și un joc excelent putem furniza o mare surpriză.

DAN CALANCEA, antrenor Olimpia CSU Brașov

Katy Armanu este de câteva sezoane la Olimpia CSU Brașov, fiind una dintre sportivele de bază ale formației de sub Tâmpa. A prefațat acest sezon, dar și meciul de duminică, împotriva celor de la CSM Constanța.

Suntem o formație tânără, avem ambiții mari și sper să facem un sezon bun. Deși am început cu stângul acest campionat, nu vom continua sigur la fel și suntem extrem de motivate să facem treabă bună. A fost neașteptat eșecul de la Rapid și am intrat în meci poate puțin nemotivate, relaxate. Am ratat foarte mult, au fost multe greșeli, dar am uitat acel duel. Atmosfera e bună și ne gândim doar la meciul următor. Respectăm advesarele de duminică, pe CSM Constanța, dar nu ne temem de ele. Împreună cu domnul profesor am pregătit foarte bine această confruntare. Sperăm să se vadă că ne-am antrenat foarte bine. Vom evolua cu mai multă ambiție și le vom pune probleme celor de la Constanța. Ne dorim chiar să câștigăm. CSM este o formație completă, cu jucătoare de valoare mare pe fiecare post. Eșecul de la Rapid ne-a motivat și mai tare. Vom da totul duminică pentru un rezultat pozitiv.

KATY ARMANU, Olimpia CSU Brașov

Intrarea la meciul Olimpia CSU Brașov – CSM Constanța este liberă.

Dacă apreciezi știrea, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Noutăți RAPID și pe canalul de Telegram: Abonați-vă AICI

 

 

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate