Caravana sărbătorilor de iarnă răspândește magia Crăciunului, la Săcele

Caravana sărbătorilor de iarnă răspândește magia Crăciunului, la Săcele

Săcelenii vor intra în atmosfera sărbătorilor de iarnă, pe 5 decembrie, când vor fi aprinse luminile de Crăciun în tot oraşul.

În acest an, evenimentul va fi marcat de o caravană a sărbătorilor de iarnă, care va traversa oraşul şi va aprinde luminiţele brazilor de Crăciun, instalați în fiecare cartier de blocuri, precum și a celor amplasați în fața Primăriei.

Cavaravana va porni la drum la ora 17.00 din cartierul Electroprecizia, iar la 17.30 va lumina bradul din cartierul Movilei.

Caravana va răspândi magia sărbătorilor de iarnă și în Piața Libertății și cartierul Ştefan cel Mare.

Odată cu aprinderea decorurilor luminoase, va avea loc inaugurarea patinoarului artificial, unde săcelenii se vor bucura de evenimentele pregătite de autoritățile locale.

Alte articole:   Au început lucrările de construire a unui nou corp la Spitalul Municipal Săcele

Pentru a intra în atmosfera sarbatorilor de iarnă, Ducu Bertzi va susține un concert de colinde, iar seara se va încheia cu un foc de artificii.

Târgul de Crăciun

Mult așteptatul Târg de Crăciun din Săcele, organizat de Asociaţia HMIK, va avea loc în perioada 9-10 decembrie, în curtea Liceului Teoretic Zajzoni Rab István (Turcheş).

Organizatorii vă aşteaptă cu un concert Dalma Kovács, expoziţie de cadouri de crăciun, produse meşteşugăreşti, dulciuri de iarnă, spectacole de crăciun şi multe alte surprize, notează saceleanul.ro.

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate