blog-logo

Premieră la Săcele: patinoar artificial în Ștefan cel Mare

Premieră la Săcele: patinoar artificial în Ștefan cel Mare

Surpriză plăcută pentru săceleni, în preajma sărbătorilor de iarnă. Consiliul Local Săcele a aprobat închirierea unui patinoar modular, care va fi instalat lângă sala de sport din cartierul Ștefan cel Mare.

Conform anunţului postat ep SEAP, patinoarul artificial va avea 600 de mp (20 x 30m) și trebuie să funcționeze la parametrii maximi în condițiile de vreme normală pentru perioada de iarnă.

Suma pentru care a fost anunțată închirierea patinoarului a fost de 132.500 lei, pentru o perioadă de 3 luni, cuntum în care intră şi transportul dus/întors, montajul şi demontarea, precum şi asigurarea mentenanţei. Tot firma brașoveană care a câştigat licitaţia trebuie să aducă și 150 de perechi de patine care vor fi închiriate.

„Construcția este aproape gata, urmând ca în câteva zile să fie dat în funcțiune. În urmă cu 15-20 de ani a existat un patinoar, dar nu artificial. Îl udau, dar dacă nu erau temperaturi scăzute, nu îngheța. Vestea bună este că va exista gratuitate pentru copii, dar încă nu s-a stabilit limita de vârstă”, ne-a declarat consilierul local Ciprian Sterpu.

Foto: Cristi Popa

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Propuneri pentru deschiderea restaurantelor, indiferent de scenariu: Certificat de vaccinare sau test PCR la intrare

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate