Ionel Ganea revine în fotbalul românesc! A semnat cu un club din Liga a 2-a

Ionel Ganea revine în fotbalul românesc! A semnat cu un club din Liga a 2-a

Ionel Ganea (47 de ani, din Făgăraș), ultima dată antrenor la ACS Poli Timișoara, în 2018, revine în fotbalul românesc, scrie DigiSport.

Fostul internațional cu 45 de selecții și 19 goluri pentru prima reprezentativă va ocupa, potrivit surselor Digi Sport, funcția de director tehnic al formației Dunărea Călărași, locul 4 în Liga 2, cu șase puncte după trei etape.

Ionel Ganea a antrenat-o pe Dunărea Călărași în sezonul 2014-2015, după ce le pregătise pe Universitatea Cluj și Rapid. După ce a stat pe banca Dunării, fostul atacant din Bundesliga le-a mai antrenat pe FC Voluntari, ASA Târgu Mureș și ACS Poli Timișoara. 

„Mă uit mai ales la Bundesliga, dar încerc să prind mai toate meciurile din campionatele mari. Cred că am văzut destule până la 47 de ani, dar sper să mai urmăresc pe viu și la televizor evoluții și goluri ale românilor. Eu sunt patriot, țin cu România și cu sportivii noștri.

Țara asta a dat multe talente în fotbal, în sportul mondial, avem cu ce să ne mândrim. Sper să aibă grijă de sport și de sănătate și acești politicieni care ne conduc”, spunea Ganea, pentru Digi Sport, luna trecută, când a împlinit 47 de ani.

Fost jucător la Stuttgart și Wolverhampton, Ganea a mai povestit pentru Digi Sport, luna trecută, cum a început fotbalul, la Făgăraș.

„Sper ca și jucătorii de azi să ajungă să evolueze împotriva unor fotbaliști precum cei întâlniți de mine. Nu se începe fotbalul din lux, se începe greu, cum am început și eu. La Făgăraș, antrenorii ne dădeau să jucăm cu tabla de la burlanele caselor în loc de apărătorile de sub jambiere.

Am 47 de ani, dar parcă mai ieri se întâmpla asta. Totul e să-ți dorești să ajungi fotbalist. Îmi mai doresc să ne calificăm la Euro și băiatul meu, George (n.r. – atacant la Viitorul Constanța și în naționala de tineret) să mă depășească”, a mai declarat Ganea, pentru Digi Sport.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate